Susesi, 10 milyon Euro’ya golfe giriyor...

Türkiye’nin önde gelen demir çelik ve enerji şirketleri arasında bulunan İçdaş’ın Belek’teki Susesi Luxury Resort oteli, 10 milyon Euro yatırımla golf sahasına kavuşacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Susesi, 10 milyon Euro’ya golfe giriyor...

Gelecek yıl otele komşu arazi üzerine 18 delikli bir golf tesisi yapımına başlayacaklarını anlatan Susesi Luxury Resort Yönetim Kurulu Üyesi Gökalp Aslan, "Belek’teki golf otelleri içerisinde yerimizi alacağız. Böylelikle eylül-kasım ve şubat–mayıs golf dönemlerinde doluluğumuzu artırmayı planlıyoruz” dedi.

Golfün yanı sıra Türkiye ve yurtdışındaki futbol takımlarının devre arası kamplarına ev sahipliği yapmak için UEFA standartlı futbol sahalarının sayısını 3’e çıkardıklarını ifade eden Aslan, bir antreman sahasıyla birlikte geçen yıl 15 olan devre arası ağırladıkları futbol takımı sayısını artırmayı hedeflediklerini anlattı.
 
Pera'yla şehir otelciliği...
 
İstanbul Beyoğlu’ndaki Pera bölgesinde kendilerine ait durumda bulunan 5 katlı binayı restore ederek 10 odalı bir butik otel haline getirdiklerini anlatan Gökalp Aslan, “10 milyon lira yatırımla hayata geçirdiğimiz Pera Residence adını verdiğimiz otelle şehir otelciliğini denemeye başladık” dedi.
 
Gökalp Aslan, Avrupalı tur operatörleri ile yaptıkları anlaşmalar sonucunda gelecek yılki tatil fiyatlarının yüzde 10 pahalı olacağını söyledi. Konaklama fiyatlarında her yıl bu oranda artışın normal olduğunu belirten Aslan, “Türkiye’deki tesis kalitesine bakıldığında fiyatların aslında oldukça düşük olduğunu görüyorsunuz. Kişi başı ortalama 100 Euro’ya Avrupalı turist kendi ülkesinde yemek yiyor, burada ise her şey dahil tatil yapabiliyor” diye konuştu.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.