Sultan Sanioğlu Turan: GÜNSAB’ı kuruyoruz… Bütün acentalarımız bize destek veriyorlar

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde kültür turizmini artırmak üzere kurulma hazırlığına başlanan, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Seyahat Acentaları Birliği (GÜNSAB) adına açıklamalarda bulunan Sultan Sanioğlu Turan, “Birliği Güneydoğu Bölgesi'ndeki tüm acentalarımız adına kurmak istiyoruz, desteklerini de aldık. Girişimde bulunmak üzereyiz. Bütün acentalarımız bize destek veriyorlar” dedi.

25/01/2024 18:24
Sultan Sanioğlu Turan: GÜNSAB’ı kuruyoruz… Bütün acentalarımız bize destek veriyorlar

Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Seyahat Acentaları Birliği (GÜNSAB) başkanlığı için ismi geçen Sultan Sanioğlu Turan yaptığı açıklamada, “Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Seyahat Acentaları Birliği' adında bir kültür turizmi için hazırlığımız var. Nasıl ki diğer bölge acentalarının kendilerine özel turları varsa biz de kültür turizmi için bir oluşuma girmek istiyoruz. Birliği Güneydoğu Bölgesi'ndeki tüm acentalarımız adına kurmak istiyoruz, desteklerini de aldık. Girişimde bulunmak üzereyiz diyebilirim. Bütün acentalarımız bize destek veriyorlar.

BİRLİĞİ KURMAKTAKİ EN BÜYÜK AMACIMIZ BÖLGEMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEK

Bu birliği kurmaktaki en büyük amaçlarımızdan biri, kendi bölgemizin sorunlarını çözmek. Böylelikle sorunlarımızı daha etkili bir şekilde çözeceğimize inanıyoruz. Kendi acentalarımızın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunların bu şekilde daha hızlı çözüleceğini düşünüyoruz. Türkiye sadece Antalya'dan ibaret değil; Doğu ve Güneydoğu gibi bölgeler de var. Bu algıyı değiştirmeyi ve insanların buraya gelip görmelerini istiyoruz. Talebin bölgemize de yoğun olmasını hedefliyoruz. Kuracağımız birlikle beraber bunu başaracağımıza inanıyoruz.

BU BİRLİK ACENTALARIMIZA VE BÖLGE İNSANINA BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK

Birliğimizin Merkezi Diyarbakır Kayapınar olacak. Başkanı şu an henüz belli değil, ancak büyük ihtimalle görevi ben üstleneceğim. Bu birliğin bölge insanına ve acentalarımıza büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Özellikle ulaşım konusunda yaşadığımız büyük sorunları aşacağımıza inanıyoruz. Kültür turizmi yaparak insanların buraya gelip görmesini ve önyargılarını aşmasını istiyoruz. Bir başka şehirden acenta, bölgemize tur yapmak istediğinde bunu yapabilecek; bu konuda bir kısıtlama olmayacak” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.