Sosyal medyayı kullan, Letoonia’dan tatili kap...

19 Haziran–26 Haziran tarihleri arasında Facebook uygulaması kullanarak rezervasyon yaptıranlar Letoonia Resorts’da yüzde 10’dan yüzde 100’e uzanan indirimli tatil fırsatları kazanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sosyal medyayı kullan, Letoonia’dan tatili kap...

19 Haziran–26 Haziran tarihleri arasında Facebook kullanıcıları “Letoonia'dan Tatil Kap"  uygulamasıyla yüzde 10’dan yüzde 100’e varan indirimlerden yararlanıyorlar.  Uygulamayı kabul eden ve rezervasyon yaptıran ilk kişi yüzde 10’luk bir indirim kazanırken, uygulamaya davet ettiği ve rezervasyon yaptıran her kişi için ekstra yüzde 5 indirim de kazanma şansı elde ediyorlar.

Facebook’da uygulama tabanlı ilk interaktif tatil kampanyası olan “Letoonia’dan Tatil Kap”, Letoonia Resorts’un sosyal medyaya verdiği önemin bir göstergesi olmasının yanı sıra sektördeki yenilikçi konumunu vurgulaması açısından da dikkat çekiyor.

Erken rezervasyon indiriminden yararlanmayan, seçimlerin bitmesini bekleyen kitleyi hedefleyen kampanyanın yoğun talep görmesi bekleniyor. Kampanyaya katılarak Letoonia Resorts’dan indirim kazananlar bu indirimi 20 Haziran – 31 Kasım tarihleri arasında kullanabilecekleri gibi yeterli sayıda davet gönderdikleri zaman yüzde 100’e kadar indirim kazanıp tatillerini bedavaya bile getirebilecekler.

Facebook kampanyasından  http://apps.facebook.com/letoonia/ adresindeki uygulamayı kabul ederek yararlanabilirsiniz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.