Sonbaharın keyfi LykiaLodge ‘Kapadokya’da çıkar...

LykiaLodge Kapadokya, Hititler, Romalılar, Frigyalılar ve daha birçok eski uygarlığın gizemiyle yoğrulmuş Kapadokya’nın sihirli dünyasını keşfetmek üzere misafirlerini bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sonbaharın keyfi LykiaLodge ‘Kapadokya’da çıkar...

Bölgenin atmosferi ile konforu buluşturan LykiaLodge Kapadokya, Uçhisar Kalesi’ne benzeyen mimarisiyle göz dolduruyor. Sonbahar gezginlerinin uğrak mekanlarından biri haline gelen Kapadokya, doğal güzellikleri ve gizemli tarihiyle en güzel mevsimini yaşıyor. Şarabın Anadolu’daki en eski topraklarından biri olan bölgede LykiaLodge Kapadokya; peri bacaları, kaya kiliseleri, yer altı şehirleri ve  muhteşem manzaralar eşliğinde misafirlerini asırlık lezzetlerle ağırlıyor.

At ya da bisiklet gezileriyle peri bacalarını keşfe çıkabileceğiniz, Ihlara Vadisi’nden Nar Gölü Kraterine, yer altı şehirlerinden ören yerlerine düzenlenen yürüyüşlere katılabileceğiniz bu büyülü yolcuğunuzda LykiaLodge Kapadokya, özel fırsatlar sunuyor. LykiaLodge Kapadokya’da çift kişilik odada kişi başı kahvaltı ve akşam yemeği dahil hafta içi gecelik konaklama 100 TL ve hafta sonu konaklama ise 110 TL. Kasım ayında ise hafta içi ve hafta sonu çift kişilik odada kişi başı kahvaltı ve akşam yemeği dahil gecelik konaklama 75 TL.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.