Skyscanner'da en çok aranan 8. ülkeyiz...

Hem yurtiçi hem de yurtdışına seyahat etmek isteyenlere 600'ü aşkın havayolunun en ucuz uçak bileti seçeneklerini sunan Skyscanner'da Türkiye, dünyanın en çok aranan ülkeleri arasında yüzde 31'lik artış göstererek 8. sıraya yükseldi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Skyscanner'da en çok aranan 8. ülkeyiz...

Skyscanner'da Türkiye, dünyanın en çok aranan ülkeleri arasında yüzde 31'lik artış göstererek 8. sıraya yükseldi. 23 dilde hizmet veren Skyscanner Türkiye Pazarı sorumlusu Murat Özkök, Skyscanner'ın 50 milyon adet aylık arama aldığını ve Türkiye'nin, dünyanın en çok gezilmek istenen ülkeleri arasındaki aramalara yansıyan sonuçlarda ise İngiltere'de en çok aranan altıncı, Almanya'da ise en çok aranan dördüncü ülke konumuna yükseldiğini açıkladı.

Murat Özkök, “Türkiye'ye olan talebin ilerki yıllarda hızla artış göstereceğini düşünerek Skyscanner Türk havayolu şirketleri ve acenteleri ile işbirliğini genişletiyor” diye konuştu.

Skyscanner, doğrudan fiyat kaynaklarına erişim sayesinde hem seyahat acenteleri hem de havayolu şirketleri arasında kıyaslama yapabilme yeteneğiyle en uygun ücrete ulaşabilmeyi sağlıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.