SKY, 25 günde 43 Bin yolcu taşıdı...

Sky Airlines 15 Ocak’ta başladığı tarifeli iç hatlar uçuşlarında 25 günde 43 bin yolcuya hizmet verdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
SKY, 25 günde 43 Bin yolcu taşıdı...

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, tarifeli iç hatlar seferlerine başladığı 15 Ocak’tan beri yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar düzenleyen Sky Airlines, 25 gün gibi kısa bir sürede 800 saat uçuş ve 580 sefer gerçekleştirirken 43 bin yolcu taşıdı.

 

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE BÜYÜYECEĞİZ 

EMITT Fuarı’nda Sky Airlines’ı değerlendiren Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, “Çok kısa zamanda yoğun bir taleple karşılaştık. İç hatlardaki destinasyon sayısını artırarak havacılık sektöründe büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Görgülü, “Dış hatlardaki havacılık tecrübemizi iç hatlara da taşıyarak kış döneminde İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Van ve Diyarbakır olmak üzere 7 şehre tarifeli uçuşlar düzenlemeye başladık” dedi. Yıl içerisinde aralarında Kayseri, Elazığ, Gaziantep, Bodrum, Dalaman ve Kıbrıs’ın bulunduğu 10 yeni şehir katarak bu destinasyonlar arasında çapraz uçuşlar gerçekleştireceklerini belirten Görgülü, “Amacımız 2011 yılında 20 bin saatin üzerinde uçarak, 1 milyon yolcuya ulaşmaktır” dedi.

 

GERMAN SKY İLE AVRUPA’DA İÇ HAT UÇUŞLARINA BAŞLADIK 

Grup olarak büyüme stratejilerinin havacılık sektöründe olacağını ifade eden Görgülü, “German Sky Airlines’la Avrupa’daki uçuşlarımıza 2010’un son çeyreğinde başladık. Böylece German Sky Airlines’la birlikte Avrupa’da iç hat uçuşları yaparak önde gelen havayolu şirketi olmayı istiyoruz” dedi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.