SKALİTE 2012 ödülleri start alıyor

SKAL International İstanbul'un bu yıl 15'incisini düzenleyeceği ve Türkiye'nin Turizm Oscarları olarak kabul edilen "SKALİTE 2012" adaylık başvuruları süreci 16 Temmuz'da başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
SKALİTE 2012 ödülleri start alıyor
Türkiye turizm sektörünün ilk birliklerinden olan ve 1956 yılında kurulan SKAL International İstanbul Kulübü, ülkemiz turizm sektöründe ürün ve hizmet kalitesinin artırılmasını teşvik amacına yönelik projelerine devam ediyor.

1998 yılından bu yana sektörün tüm farklı kategorilerde her yıl verilen ve "Türkiye'nin Turizm Oscarları" olarak kabul edilen SKALİTE ödülleri, bu yıl da turizm sektöründe çalışmalarını kalite üzerine yoğunlaştıran kişi, kurum ve
kuruluşlara verilecek.

SKALİTE 2012 ödülleri TAV, Çelebi, Travelium, Sealed Air ve Boyut Yayın Grubu'nun Altın sponsorluğunda 13 Aralık 2012 tarihinde İstanbul Hilton Convention Center'da düzenlenecek bir törenle 15'inci kez sahiplerini bulacak.

16 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR
SKALİTE 2012 ödülleri için adaylık süreci 16 Temmuz 2012 tarihinde başlıyor. Adaylık Türkiye'de turizm sektöründe direkt veya indirekt olarak faaliyet gösteren tüm kişi ve kuruluşlara açıldı.

Başvurularla ilgili en önemli kriter, adayların faaliyet gösterdikleri alanda veya firmalarında geçtiğimiz bir yıl içinde kalite olgusuna belirli bir katkı sağlamaları olacak.

Adaylık sürecinin tamamlanmasını takiben SKALİTE oylaması elektronik sistem ile internet üzerinden yapılacak ve konaklama tesisleri, ulaştırma ve seyahat acentaları, turizm basını, eğitim, tanıtım ve kültür değerlerinin korunması ve benzeri pek çok dalda 2012 yılının en iyileri 13 Aralık 2012 tarihinde Istanbul Hilton Convention Center'da yapılacak bir törenle ödüllendirilecek.

SKAL International İstanbul, ödül kazananları etkin bir PR kampanyası ile dünya çapında duyurmayı planlıyor. SKALİTE 2012 adaylık süreci için başvurular www.skalite2012.org sitesi üzerinden yapılabilecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.