Skal Marmara'nın başkanı değişti

Skal Marmara'da yönetim değişti ve başkanlık zinciri Mert Okan’dan, Melih Buluç’a geçti. Dedeman Bostancı Hotel’de düzenlenen gecede, Skal Türkiye Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Skal Marmara eski başkanlarından Orhon Atameriç, zincir değişimini yaptı.

21/02/2020 12:56
Skal Marmara'nın başkanı değişti

Atameriç; başkanlık zincirini Melih Buluç’a, eski başkanlık zincirini ise Mert Okan’a taktı. Daha sonra eski yönetim ve yeni yönetim sahneye çıkarak, konuklara teşekkür ettiler.

Skal Marmara Başkanlığı'nı devreden Mert Okan, görevi süresince sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdiklerini söyledi. Yeni Başkan Melih Buluç, eski yönetime çalışmaları için teşekkür ederek, “Üye artırmayı ve sosyal sorumluluk projelerini geliştireceğiz. Gelecek dönemde üyelerine sımsıkı sarılmayı sürdüren bir Marmara Skal göreceksiniz” dedi.

İLKAY BENER ANILDI

Kalabalık bir katılımın gerçekleştiği Skal Marmara’nın zincir değişim gecesinde, kuruculardan rahmetli İlkay Bener anıldı. Skal International Onur kurulu Üyesi Somer Özkök, İlkay Bener’in bir şehirde iki Skal kurulmasının yasak olması kuralına rağmen büyük mücadele verdiğini belirterek,

“Yurt dışından Marmara Skal'ın kurulmasıyla ilgili olarak görüşüm sorulduğunda, onay verdim. İyi ki vermişim, burada yeni dostlar kazandık ve başarılı bir Marmara Skal oluşumu sağladık” dedi.

SOMER ÖZKÖK’TEN ZEYBEK

Gecede sahne alan Galata Orkestrası, nostaljik şarkılarıyla Skal Marmara üyelerini geçmişe götürdü. Zeybetiko çaldığı zaman ise dayanamayan Somer Özkök, elinde mendille sahnede yer aldı. Müzik eşliğinde zeybek oynadı. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.