Skal İstanbul üyeleri Pera Müzesi’nde buluştu

Skal International İstanbul Kulübü, Uluslararası Müzeler Haftası’nı Pera Müzesi’ndeki bir etkinlikle kutladı. Küratörler eşliğinde Pera Müzesi’ndeki değerli koleksiyonları inceleme fırsatı bulan Skal International İstanbul Kulübü üyeleri Büşra Kalfa’’nın eşsiz piyano resitaliyle keyifli zamanlar geçirdi.

26/05/2022 10:44
Skal İstanbul üyeleri Pera Müzesi’nde buluştu

Skal International İstanbul Kulübü, yeni dönemin ilk yüz yüze buluşmasını, Uluslararası Müzeler Haftası kapsamında kültür ve sanatla içe içe bir etkinlikle gerçekleştirdi. Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Can Arınel ve Yönetim Kurulu üyeleri Selma Tatar, Mustafa D. Yalçın, Meltem Tepeler, Seyhan Ayel, Atilla Acet, Hakan Babila, Tezcan Özdemir, Tülay Salihoğlu, Bozkurt Atabek, Günnur Diker ile kulüp üyelerinin Pera ruhunu yasatan kıyafetleri ve aksesuarlarıyla katıldığı etkinlik Pera Müzesi’nde düzenlendi. 

Pera Müzesi, Uluslararası Müzeler Haftası’nı kutlamak amacıyla 24 Mayıs’ta bir araya gelen Skal International İstanbul üyeleri için o akşam özel olarak açıldı. Skal İstanbul Yönetim Kurulu ve üyelerinin yanı sıra İspanya Ticaret Ateşesi Ignacio Enriquez Amilibia, Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, MNG Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Emir Akın, USDF Asbaşkanı Orhon Atameriç, Skal Antalya Başkanı Uğursal Uğur ve İstanbul Rehberler Odası Başkanı Özgür Özaltun’un da katıldığı etkinlikte davetliler Pera Müzesi’nde seçkin eserlerin bulunduğu koleksiyonları sergi küratörleri eşliğinde gezerek bilgi aldı ve Büşra Kalfa’nın piyano resitali ile keyifli zamanlar geçirdi.  

Can Arınel: “Müzeler Haftası’nı hep birlikte kutluyoruz”

Skal İstanbul Başkanı Can Arınel “Hem Müzeler Haftası’nı hem de 2 yıl boyunca tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyi geride bırakışımızı anlamlı bir etkinlikle kutlayalım istedik. Bundan sonra turizm sektörünün gelişimi için tüm dünyadaki insanların sağlıkla ve güvenle seyahat edebilmeleri son derece önemli. Bu nedenle kötü günleri atlatmanın mutluğunu yaşıyoruz” dedi.    


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.