Skal Ankara'ya yeni başkan...

Skal Ankara Kulübünde zincir değişim töreni 2 Nisan 2011 Cumartesi gecesi Ankara Swissotel'de gerçekleştirildi. 3,5 yıldır Skal Ankara kulübünde başkanlık görevini yürüten Savaş Çolakoğlu, görevi yeni başkan Aykut Pekcan'a devretti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Skal Ankara'ya yeni başkan...

Skal Ankara Kulüb Başkanı Savaş Çolakoğlu, zincir değişim töreninde, görevi yeni başkan Aykut Pekcan'a devretti. Geceye İstanbul Skal kulübü başkanı Vedat Bayrak, Marmaris Skal Başkanı Davut Doğurga, Eskişehir Skal Kulubü Genel Sekreteri Hatice Yıldırım, Skal Dernekleri Uluslararası Temsilcisi Kamer Rodoplu, Mart ayında kurulan Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa ve Yönetim Kurulu Üyeleri Can Akşit, Faik Alsaç,Hasan Gürsel , Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Türofed 2. Başkanı ve Atid Başkanı Seçim Aydın, ve Skal Ankara kulübü üyeleri ile eşleri katıldılar.

 

Ankara SKAL Kulübü Başkanı Savaş Çolakoğlu gecede yaptığı konuşmada, "Sevgili dostlarım, 2008 yılında göreve geldiğim andan itibaren kulübümüzün tüzüğüne sadık kalarak 'Ankara'ya değer katanlara değer veriyoruz ' sloganı ile Ankara'daki Turizm Profesyonellerine hizmet etmeye çalıştım" dedi.

 

Zincir değişim törenine geçildiğinde konuşma yapan Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa, "Sevgili yeni SKAL Başkanımız Aykut Pekcan ve sevgili Yönetim Kurulu arkadaşlarımız, sizlere çok başarılı bir dönem diliyorum. Bugüne kadar Sn.Çolakoğlu'nun önderliğinde çok başarılı ve özel bir ekiptiniz. Bundan sonrada çok güzel işlere imza atacağınıza eminiz sizleri canı yürekten kutluyorum. Sevgili Savaş Çolakoğlu'nu SKAL International'a ve SKAL Ankara'ya bugüne kadar ki emekleri ve destekleri için kutluyorum zinciri yeni başkanımıza takdim ediyorum" dedi.

 

Deniz Anapa ayrıca, "Federasyonumuzun Genel Sekreterliği görevine seçilerek omuzlarına daha fazla yük alan Sn.Çolakoğlu'nun Başkanlığı süresince özverili ve çok başarılı olmasından büyük bir onur duyduğumu belirtip, Ankara SKAL kulübümüze, hepinize teşekkür ediyor ve iyi akşamlar diliyorum" dedi.

 

Ankara SKAL Yeni başkanı Aykut Pekcan zincir değişim töreninin ardından görev alacağı ekibini takdim ederek başarılar diledi.

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.