Six Senses Kaplankaya’ya yeni Satış ve Pazarlama Direktörü

Six Senses Kaplankaya Satış ve Pazarlama Direktörlüğü pozisyonuna Sarp Okçuoğlu atandı.

15/04/2021 12:13
Six Senses Kaplankaya’ya yeni Satış ve Pazarlama Direktörü

Dünyaca ünlü sürdürülebilir sağlıklı yaşam felsefesiyle dikkat çeken Six Senses bünyesinde yer alan,  Ege’nin eşsiz doğasında seçkin mimarisi ve  konforu ile bütünsel wellness deneyimi sunan Six Senses Kaplankaya, yeniden kapılarının açılmasıyla ile birlikte yeni yönetim kadrosunu da güçlendiriyor.

Travel and Leisure USA ve Hotel &Lodge Fransa gibi Dünya çapında otoritelerden, en iyi  Resort ödülüne pek çok kez layık görülen, Six Senses Kaplankaya’nın Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine turizm/otelcilik ve pazarlama sektörünün deneyimli profesyoneli Sarp Okçuoğlu getirildi.

Bilkent Üniversitesinden mezun olduktan sonra; otelcilik kariyerine 2007 yılında başlayan Sarp Okçuoğlu, turizm satış ve pazarlama alanındaki tecrübesini Türkiye’de yer alan lüks segment otellerde edindiği deneyimlerle perçinledi.

Swissotel The Bosphorus,  Çırağan Palace Kempinski Bosphorus, Shangri-La Bosphorus, Viceroy Hotel Group-Princes’s Islands, Paramount Hotels and Resorts Bodrum, Nikki Beach Hotels and Resorts ve Caresse, A Luxury Collection Resort & SPA Bodrum gibi uluslararası ölçekli markalarda üst düzey satış ve pazarlama görevlerinde yer alarak, uluslararası stratejik planlama, ekip yönetimi ve satış pazarı verimliliği gibi konularda uzmanlaşan Sarp Okçuoğlu, Six Senses Kaplankaya’da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendi.

Kariyer yolculuğunu global eğitim ve seminerlerle sürekli aktif tutan deneyimli yönetici, Satış ve Pazarlama alanındaki deneyimini Six Senses uluslararası sürdürülebilirlik felsefesi çerçevesinde sunacağı hizmetlerde değerlendirecek.

 

 

                                                                                                                             

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.