SİDE TUDER Kick Boks Kupası'na Sponsor...

Side Manavgat Turizm İşletmeciler Derneği (SİDE TUDER) Manavgat’ta düzenlenen 1.Uluslararası Kick Boks Kupası’na Konaklama Sponsoru olarak destek verdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
SİDE TUDER Kick Boks Kupası'na Sponsor...
30 Mayıs’ta Manavgat Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kupa’da 15 Türk, 10 Alman, 3 Suriyeli ve 4 İranlı Sporcu mücadele etti.Manavgat Kaymakamı, Manavgat Belediye Başkanı ve Federasyon Başkanı’nın konuşmalarından sonra başlayan müsabaka’ya yoğun ilgi vardı. Sporcularla birlikte ilçeye gelen hakem, Federasyon yetkilileri ve diğer teknik ekibi Side Tuder 3 gün boyunca ağırladı.
Dernek Başkanı Cengiz Haydar Barut yaptığı açıklama’da Bölge de gerçekleştirilen her türlü Kültürel ve Sportif faaliyete ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını , sonuçta bu tür etkinliklerin de Turizme faydalı olduğunu bildiklerini ifade etti. Side Tuder daha önce de Titreyengöl’de yapılan Oryantring müsabakalarına destek vermiş ayrıca Sportif alanda ki organizasyonu olan Manavgat Uluslar arası Dağ Bisikleti Maratonu’nu da İlçe’de 4. kez bu yıl Nisan ayında gerçekleştirmişti. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.