Side TUDER'in yeni yönetimi belli oldu...

Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (SİDE TUDER) 13. Olağan Genel Kurulu’nu Gündoğdu Mevkii’nde bulunan Club Side Star’da gerçekleştirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Side TUDER'in yeni yönetimi belli oldu...
47 üye’nin katılımı ile başlayan kurul toplantısına, Divan Başkanı olarak Fehmi İncidiş, katip üyeliklere Nilgün Özer ve Tülin Arapoğlu seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden toplantı Yönetim Kurulu faaliyet raporu’nun Cengiz Haydar Barut tarafından okunması ile sürdü.
 
Barut , geçmiş  dönem çalışmalarından bahsederken katılmış oldukları turizm fuarları , gerçekleştirilen toplantı ve etkinlikleri anlatarak çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’na (MATSO) ve Manavgat Turizm Altyapı ve Geliştirme Birliği’ne (MATAB) teşekkürlerini iletti. Denetleme Kurulu Üyesi Yaşar Sunal, denetleme kurulu raporunu okuduktan sonra katılımcıların kabulüne sunulan raporlar oy birliği ile kabul edildi. Bilanço ve tahmini bütçe Sedat Öz tarafından katılımcılara okundu ve onaya sunularak ibraa edilmesi istendi. İbraa oy birliği ile yapıldıktan sonra aidat ve teberru konusun’da değişiklik öngörüldüğü ve yıllık yatak başı katılım payının 3 Euro karşılığı Türk Lirası’ndan 2 Euro karşılığı olan Türk Lirası’na indirilmesi istendi.
 
Kabul edilen bu teklif’in yanı sıra yıllık aidat bedeli ise 300 TL olarak kaldı. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulları’nın seçiminde aday olup olmadığı soruldu. Tek liste aday gösterilen Zekai Aydın , Haluk Tüfekçi , Sedat Öz , Fehmi İncidiş , Cengiz Haydar Barut , Jan Gönül , Ramazan Kara , Mustafa Fettahoğlu , Hasan Efkan Dirik , Oğuz Kabadayı , Mehmet Tümbül , Ali Güneş ve Ahmet Çevik dışında aday çıkmadı. Oylamaya sunulan bu 13 kişi oy birliği ile yeni Yönetim kurulu’na seçildiler. Divan Başkanı’nın Genel Kurulu ağırlayan Club Side Star temsilcilerine teşekküründen sonra toplantı sona erdi. Yeni seçilen Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirecek.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.