Side Star Hotels de sağlık çalışanlarına kapılarını açtı

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 4 oteli ile Türkiye ve Antalya turizmine katkı sağlayan Side Star Hotels, otellerinden birini sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahsis edecek.

27/03/2020 19:28
Side Star Hotels de sağlık çalışanlarına kapılarını açtı

Vural Ailesi’nin sahibi olduğu Side Star Hotels, Koronavirüs nedeniyle yoğun bir çalışma temposuna giren sağlık çalışanlarına destek olma kararı aldı. Koronavirüs nedeniyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanları Side Star Hotels tarafından kendilerine tahsis edilen Side Star Beach’te dinlenerek mesailerine hazırlanacak.

Vural Ailesi adına konu hakkında bir açıklama yapan Side Star Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Vural, Side Star Hotels bünyesindeki Side Star Hotels’i sağlık çalışanlarına tahsis etmenin gurunu yaşadıklarını söyledi. Vural, “Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ve Antalya da Koronavirüs tehdidi altındadır. Bu tehdide göğüs gererek hayatlarını ülkelerine ve vatanlarına siper eden sağlık çalışanlarının hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Biz de Side Star Hotels olarak sağlık çalışanlarımıza destek olmak istedik” diye konuştu. Side Star Beach, 30 Mart 2020 tarihi itibari ile Sağlık çalışanlarının kullanımına açılacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.