Sheraton Voyager Hotel personelinden örnek duyarlılık

Sheraton Voyager Antalya Oteli'nin açılışında bulunan Yönetim Ekibi ve Yardımcıları, kısa süre önce vefat eden Genel Müdürleri Christian Brüel'ü anmak için Antalya'da biraraya geldiler.

23/06/2019 22:38
Sheraton Voyager Hotel personelinden örnek duyarlılık

Bugünkü adıyla Rixos Down Town Oteli olan yapı , 30 Yıl önce Sheraton Antalya Hotel Resort&Spa olarak hizmete girmişti. Otelin açılış töreninde o dönemin ünlü İtalyan şarkıcısı Al Bano ile eşi Romina Power şarkılarıyla katılanları büyülemişlerdi.

Antalya Sheraton Voyager Oteli'nin açılışında Genel Müdür Christian Brüel, Genel Müdür Yardımcısı olarak da İstanbul Sheraton'dan Antalya'ya  gelen Necati Kayım görev yapmışlardı. 

Örnek bir vefa 

Christian Brüel 1988 yılında Antalya Sheraton Voyager Oteline Genel Müdür olduktan sonra,  otelcilik bilgi ve birikimiyle Antalya'daki turizm ve otelcilik camiasında sevilen ve saygı duyulan bir yönetici olarak yer almıştı. Bir süre önce vefat eden Christian Brüel anısına o dönemde Sheraton Oteli'nde görev yapmış yöneticiler ve yardımcıları onu anmak üzere aynı otelde (Rixos Down Town) biraraya geldiler.

Turizm ve Otelcilik camiasında örnek bir vefa ve kadirşinaslık  örneği olarak değerlendirebilecek, Christian Brüel'ü anma törenine Danimarka, Kanada, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Belçika ve Türkiye'den 80 kişi katıldı. Genel Müdürlerinin titizliği ile hazırladıkları anma programında, açılış dönemlerinde yaşadıkları ilginç olayları yıllar sonra paylaştılar, hem de Genel Müdürleri ile birlikte yaşadıkları ilginç anekdotları dile getirdiler.

Daha sonra Ankara Sheraton Oteli'nin açılışını yapmak üzere Antalya'dan ayrıldı

Kopenhag 1950 doğumlu olan Brühl, o yıllarda yeni kurulmuş olan SKAL Antalya Kulübüne 1989 yılında üye kabul edilmiş ve 1990 -1991 döneminde de  SKAL Antalya Kulübü Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Daha sonra Ankara Sheraton Oteli'nin açılışını yapmak üzere Antalya'dan ayrılmıştı. Toplantıya katılan eşi Merete Brüel, Antalya'yı çok sevdiklerini ve gittikleri her yerde Antalya'nın güzelliklerini dostlarına anlattıklarını dile getirdi.

Chiristian Brühl'ü anma toplantısına katılan yöneticiler Necati Kayım, Üstün Özbey, JirayrG.Keçeciyan, Mehmet Toraman, Dorothee Stein, Fahri Yavuz, Suzan Walsh, Nimet Katırcıoğlu, Yasemin Kaya, Hüseyin Toprakçı, Ahmet Büyükahıska, Kemal Kaptan, Kaan Sipahi ve Zafer Yüzücü.

Menü, Christian Brühl'ün tercihlerinden oluşturdu

Organizasyon Komitesi başkanı Ayşın Atakan, anma gecesi menüsünü Genel Müdürleri Christian Brühl'ün tercihlerinden oluşturmuş,  gecenin her aşamasını büyük bir titizlikle hazırlamıştı. Katılımcıların otelin girişindeki merdivende çektirdikleri fotoğraf ise, bu gecenin bir vefa anısı olarak otelcilik sektöründe birçok kişiye örnek olacaktır. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.