Sheraton İstanbul Ataköy 'Yaza Merhaba' dedi...

Sheraton İstanbul Ataköy, turizm sektörünün ve otelin iş ortaklarından önde gelen isimlerini Geleneksel Sheraton Yaza Merhaba Partisi’nde bir araya getirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sheraton İstanbul Ataköy 'Yaza Merhaba' dedi...

Kırmızı halıda Hollywood yıldızları gibi karşılanan davetliler, dünya mutfaklarından seçkin lezzetler eşliğinde yaza merhaba dediler.

Sheraton İstanbul Ataköy’ün yeşil bahçesinde gerçekleştirilen “Geleneksel Sheraton Yaza Merhaba Partisi” turizm sektörünün buluşma noktası oldu. Yaklaşık 1500 davetli, gecede hem kış mevsiminin yorgunluğunu atarken hem de sıcak bir yaza merhaba dediler. Sheraton İstanbul Ataköy Genel Müdürü Mehmet Çulha ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen parti, 13 Haziran Çarşamba akşamı Saat 19.30’da başlayıp saat 00.00’a kadar sürdü.

Davetliler adeta Hollywood yıldızı gibi karşılandı...

Bu yıl, şıklığın ve sadeliğin simgesi beyaz kıyafetleri tercih eden davetliler, Hollywood yıldızları gibi kırmızı halı üzerinde karşılanıp ‘Hoş Geldiniz’ panosu önünde fotoğraf çektirdiler.

Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler...

Geleneksel Sheraton Yaza Merhaba Partisi çerçevesinde davetlilere, Meksika mutfağından İtalyan mutfağına, Japon mutfağından Akdeniz mutfağına ve elbette Türk mutfağına kadar birbirinden farklı lezzetler sunuldu. Marmara Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğinde düzenlenen havai fişek ve ışıklı balon gösterileri de geceye renk kattı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.