Shangri- La Bosphorus Hotel’de üst düzey atama

Özlem Öktem Toplan, Shangri- La Bosphorus Hotel’in yeni Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine atandı.

10/01/2019 09:57
Shangri- La Bosphorus Hotel’de üst düzey atama

Shangri- La Bosphorus Hotel’in, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Özlem Öktem Toplan getirildi. İş hayatına 2005 yılında Anemon Oteller zincirinde Satış Yetkilisi olarak başlayan Özlem Öktem Toplan, daha sonra Swissotel Grand Efes’in açılış ekibinde yer alıp, 2009 yılında Çırağan Palace Kempinski zincirine geçerek uzun yıllar otelin Satış ve Pazarlama ekibinde Kurumsal Satış, Grup ve Acenta Satış bölümlerinde çeşitli görevlerde bulundu.

Çırağan Palace Kempinski’deki Satış Direktörlüğü görevinin ardından, zincirin Bodrum’daki oteli Kempinski Hotel Barbaros Bay’ın Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevinden sonra The Ritz-Carlton, İstanbul’un Satış & Pazarlama Direktörü olarak görev yapmıştı. Özlem Öktem Toplan, son olarak The Grand Tarabya Hotel’in Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini başarıyla yürütmüştü.

7 Ocak'ta göreve başladı

1981 İzmir doğumlu olan Toplan, İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi’nin ardından Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği’nden Lisans derecesine sahip bulunuyor.

Turizm sektöründe uzun yıllardır başarılı bir kariyere sahip olan Özlem Öktem Toplan, uzun yılların verdiği satış tecrübesiyle, 7 Ocak tarihinden itibaren Shangri- La Bosphorus Hotel’in Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine başladı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.