Seyahat talebi güçlü bir şekilde devam ediyor... 2 milyar insanı misafir etmeye hazırlanıyoruz

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Oya Narin, İstanbul'da Mandarin Oriental Bosphorus'ta düzenlenen Turizm Yatırımları Forumu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye’de seyahat talebinin salgın öncesi kadar güçlü bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

16/05/2022 21:16
Seyahat talebi güçlü bir şekilde devam ediyor... 2 milyar insanı misafir etmeye hazırlanıyoruz

Koronavirüs pandemisinin turizm sektörü üzerindeki etkilerinden bahseden TTYD Başkanı Oya Narin, salgın nedeniyle turizmle ilgili bütün varsayımların altüst olduğunu ifade etti. Narin, öngörülmesi imkansız bu süreci atlatmaya yakın olduklarını belirterek, Türkiye’de seyahat talebinin salgın öncesi kadar güçlü bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Türkiye’nin son dönemdeki başarılı performansına dikkati çeken TTYD Başkanı Oya Narin, "Ülkemiz her türlü kısa dönemli problemlere rağmen, kalkınma ve büyüme kabiliyetini hiçbir zaman yitirmedi.

Yatırımcıların ve tüm çalışanların ülkesine olan inancı her daim her türlü sıkıntıya rağmen devam ediyor. 2020’de de ifade ettiğimiz gibi son 30 yılda 600 milyon insanı misafir ettik. Önümüzdeki 30 yılda da 2 milyar insanı misafir etmeye hazırlanıyoruz" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.