Seyahat acenteleri hibe ve SGK desteği istiyor  

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve TÜRSAB heyeti, İzmir Ticaret Odası’na ziyarette bulundu.

23/09/2020 09:38
Seyahat acenteleri hibe ve SGK desteği istiyor
 

Ziyaret kapsamında İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Salkım’ın yer aldığı görüşmede şehrin turizm potansiyeli ile ilgili iş birlikleri değerlendirilerek, İzmir’de faaliyet gösteren seyahat acentalarının talepleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yapılan görüşmede turizm sektörünün kentin gelişimi ve ekonomisi adına büyük önem taşıdığını belirten İZTO Başkanı Özgener, bu bağlamda seyahat acentalarının desteklenmesinin de önemli olduğunun altını çizdi.

Seyahat acentaları olmazsa turizm de olmaz 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ise yaptığı açıklamada; “Seyahat acentaları ayakta kalmak ve turizme katkı verebilmek için hibe ve SGK desteklerine ihtiyaç duyuyor. Taleplerimizin ivedilikle karşılanması en büyük temennimiz. Meslektaşlarımız, ülkemizin turizm ürünlerinin yerli ve milli dağıtım ağı konumunda.

Turizm 50 yılı aşkındır hizmet veren bir çınar ve seyahat acentaları da bu çınarın kökleri. Bu kökler susuz kalmamalı. Seyahat acentaları olmazsa turizm de olmaz” ifadelerini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.