Setur’un 2019 Erken Rezervasyon Kampanyası başladı

Setur’un 2019 yaz dönemi Erken Rezervasyon kampanyası, %50’ye varan indirimlerle başladı.

19/11/2018 18:18
Setur’un 2019 Erken Rezervasyon Kampanyası başladı

Setur, “Evdeki hesap Setur’la tatile uyar” sloganıyla yaz dönemine yönelik yurt içi Erken Rezervasyon kampanyasını başlattı. Setur kalitesi ve güvenilirliğiyle tatilcilere 72 saate kadar ücretsiz iade ve en iyi otellerde en iyi odaları alma garantisi veren kampanya, sezon fiyatlarına göre %50’ye varan indirimle10Aralık 2018 tarihine kadar geçerli olacak.

Türkiye’nin lider turizm şirketlerinden Setur, 2019 sezonu için erken rezervasyondönemini başlattı. Setur’un 19Kasım 2018tarihinde başlayacak olanerken rezervasyon kampanyası, yaz döneminde Türkiye’nin en seçkin tatil otellerinde sezon fiyatlarına göre %50’ye varan indirimle 10 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli olacak.

72 saate kadar gerçekleşen iptallerde %100 para iadesi

Setur’un her sene büyük ilgi gören erken rezervasyon kampanyasında 72 saate kadar gerçekleşen iptallerde %100 para iadesi, fiyatın değişmesi durumunda ise, değişen fiyata göre işlem garantisi veriliyor. Setur kalitesi ve güvenilirliğine uygun otellerin yer aldığı kampanyada, tüketicilere ayrıca otellerin iyi odalarını alma güvencesi de veriliyor.

Setur Turizm Operasyon Direktörü Oktay Temeller kampanyayla ilgili olarak“2019 için yabancı turistlerinTürkiye’ye ilgisi çok yüksek. Ayrıca geçen yıllara göre fiyatlar %30 yükselmesine rağmen şu anda 2018 son dakika fiyatlarına çok yakın bir seyir izliyor. Kampanya sonrasında otellerin %40 daha pahalı olacağını öngörüyoruz.

Sezon fiyatlarına oranla %50’lere varan indirim

Dolayısıyla 2019 yaz sezonunda tatile çıkmayı planlayanlar uygun fiyat ve uygun yer için mutlaka erken rezervasyon döneminde rezervasyon yaptırmalılar. Erken rezervasyon kampanyamız sezon fiyatlarına oranla %50’lere varan indirimler sunuyor, böylece evdeki hesap tatile uyuyor!

Yaz dönemi için erken davranan misafirlerimiz kaçırılmayacak fırsatlar yakalayabilecekler. 19Kasım– 10 Aralık 2018 tarihleri arasında %50’ye varan indirimler ile devam edecek olan erken rezervasyon kampanyamızı, kaliteli ve hesaplı bir tatil arayan tüm misafirlerimize öneriyoruz” dedi.

Pek çok üst kategori otelde indirimli konaklayabilme imkanı

Erken rezervasyon kampanyasına katılanlar Setur’un portföyünde yer alan ve Belek, Bodrum, Side başta olmak üzere Çeşme, Marmaris, Alanya ve Kemer’de bulunan pek çok üst kategori otelde indirimli konaklayabilecek. Ayrıca Setur, rezervasyon yapılan tarihe kadar otelin fiyatlarında bir indirim olursa aradaki farkı iade etmeyi de taahhüt ediyor.

Setur Turizm Operasyon Direktörü Oktay Temeller, “Misafirlerimizin aile yapıları, ilgi alanları, gelir düzeyleri gibi farklı nedenlerle tatil beklentileri değişiklik gösterebiliyor. Setur olarak deneyimli seyahat danışmanlarımızla birlikte oluşturduğumuz kişiye özel tatil paketleri ile misafirlerimize hem hesaplı hem de kaliteli tatil imkânı sunuyoruz.

Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatilden, yüksek tempolu ve eğlence ağırlıklı seçeneklere ya da yeni evli çiftlere pek çok sürpriz sunan balayı tatillerinden, çocuk odaklı opsiyonlara kadar geniş bir yelpazeden avantajlı biçimde yararlanmak mümkün” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.