Şerif Yenen'e Rehberlik Yasası' ödülü...
Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Şerif Yenen, 30 yılı aşkın süredir beklenen Turist Rehberliği Meslek Kanunu’nun çıkarılmasında en fazla emeği geçenler arasında olması nedeniyle "Turizme Değer Katanlar Ödülü" aldı.
.jpg)
Genç Turizmciler Derneği tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde 10 Ekim’de gerçekleştirilen “Turizm Trendleri Zirvesi”nde, "Geleceğin Turizmi, Trendler, Tahminler" konulu oturumda bir konuşma da yapan Şerif Yenen, sektöre katkıları ve göreve geldiği günden bu yana Rehberlik Meslek Yasası'nın çıkmasındaki çalışmaları nedeniyle ödüllendirildi.
Zirveye Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve KKTC eski Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve turizm sektörünün önde gelen isimleri de katıldı.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: