Sektörün en beğenileni, Setur...

Capital dergisinin "Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri" anketinde turizm sektörünün en beğenilen şirketi, Setur oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sektörün en beğenileni,  Setur...

Capital dergisinin 2000 yılından bu yana düzenlediği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması”na bu yıl 8.500 yönetici katıldı. Araştırmada Türkiye’nin en beğenilen 20 şirketinin yanı sıra 37 sektörün en beğenilen 3 şirketi de belirlendi.

Bu yıl 5. defa “sektörün en beğenilen şirketi” seçilen Setur, turizm sektörünün vazgeçilmezi olduğunu kanıtladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, araştırma sonuçlarını şöyle değerlendiriyor: “Türkiye’nin en prestijli dergilerinden biri olan Capital dergisinin, her yıl büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği araştırmalar kuşkusuz ki iş dünyası için büyük bir referans olmakta.

Böylesine presitjli bir araştırmada Setur ailesi olarak 5. defa turizm sektörünün en beğenilen şirketi seçilmek gurur verici. Verdiğimiz hizmet, sunduğumuz ürünler ile müşterilerimizi memnun edebilmek adına yaptığımız çalışmaların böyle güzel başarılar elde etmesi bizi çok mutlu etti. Capital dergisine, araştırmada emeği geçen değerli müşterilerimize ve bu güzel başarıyı elde eden tüm Setur ailesine teşekkürlerimi sunarım. ”
 
Capital dergisi tarafından GFK Türkiye araştırma şirketiyle birlikte yürütülen araştırma; şirketlerin sosyal sorumluluk, çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyeti, itibar gibi kritik konularda profesyonel yöneticiler tarafından nasıl algılandığına ilişkin verileri içeriyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.