Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu başladı...

Tura Turizm’in sponsorluğunda Türkiye’deki ilk toplantıları 5-7 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen ‘‘Seatrade Kış Kruvaziyer Forumu’’nun ikinci toplantısı, izmir'de bugün başladı. Toplantı 5 Temmuz'da sona erecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu başladı...

Kruvaziyer sektörünün liderleri, İzmir Swiss Hotel’de ‘‘Seatrade Türk Kruvaziyer Forumu’’nda buluştu. Dünya kruvaziyer sektörünün en iyi organizasyonu olan Seatrade, İzmir Ticaret Odası’nın (İZTO) ve Tura Turizm’in ev sahipliğinde bugün başladı. Gerçekleştirilecek foruma tüm kruvaziyer şirketlerin en üst düzeydeki yöneticilerinin katılmasının yanı sıra Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner, 2011 yılına ait sektörel değerlendirmeleri ile katılacak.

Türkiye’de kruvaziyer turizmi, kruvaziyer turizminin ekonomiye etkileri, liman ve terminal gelişimi, sevkiyat ve lojistik gibi konular forumda konuşulacak konular arasında yer alıyor. Bu forum sayesinde; kruvaziyer şirketlerinin en üst düzey yöneticileri, Türkiye’deki kruvaziyer sektörünün gelişimini ve imkânlarını görebilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.