Sea Garden Resort'a 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi'

Bodrum'da faaliyet göstermekte olan İsviçre Merkezli Hapimag AG bünyesinde bulunan Sea Garden Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

31/12/2019 23:40
Sea Garden Resort'a 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi'

Hapimag Sea Garden Resort'tan yapılan yazılı açıklamada, 'ekibimizin güçlü bir bağlılık ile sürdürdüğü çalışmalarımız, 3 yıl önce çevresel risklerin azaltılması ve çevremizdeki doğal ortamın iyileştirmesi için yardım ile başlamıştır.

Son 3 yılda çevresi gibi yeşil bir kuruluş olmak için zorunlu gereksinimleri, ilke ve kriterleri yerine getirmek için büyük bir çaba gösterdik.

Bu çabalar özellikle daha fazla çevre bilinci ve sürdürülebilirliğe yönelik personel eğitimi ve misafirlerini bilinçlendirmesi odaklı olmuştur.

20. Yılını kutlayan işletmemiz Sea Garden’ın gelecek yıllarda devamlılığı için sorumluluk elde etmiş olmaktan da büyük onur duyuyoruz' denildi.

İsviçre Merkezli Hapimag AG bünyesinde bulunan Sea Garden 190 dönüm arazi üzerine kurulu olup 352 odalı tatil köyü ve 285 odalı 5 Yıldızlı oteli ile Bodrum’un en güzel beldesi olan Yalıçiftlik’ te 1994 yılından beri hizmet vermektedir. 1963 yılında kurulan Hapimag toplam 16 ülkedeki 57 tesisi ile hizmet vermekte ve tüm dünyadan 141.000 daimi misafiri bulunmaktadır. Sea Garden tüm dünyadaki Hapimag işletmelerinin en büyüğü ve bünyesinde 5 yıldızlı oteli de barındıran yegane tesis olup 12 ay boyunca hizmet vermektedir.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.