Salkım, salkım lezzet, Wisteria Restaurant...

Galata Kulesi'ni geçip sağdaki sokaktan aşağıya süzüldüğünüzde, mor salkımlı sarmaşıklar ile bezenmiş bir avluya açılan, büyük metal kapı göreceksiniz. Kapıdan içeriye girdiğinizde Galata’nın renkli tarihi ile dolu, ismini avlusunu çevreleyen mor salkımlardan alan Wisteria Restaurant ile tanışacaksınız.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Salkım, salkım lezzet, Wisteria Restaurant...

Wisteria 1870’lerde rahip okulu olarak kurulmuş, 1934-1980'lere kadar Galata bölgesinin canlı ticaret hayatının bir parçası olarak çeşitli esnaf ve zanaatcıları barındırmış. 2010 yılında hem açık hem kapalı alanlara sahip bu mekanı, sizlere dünya mutfaklarının en leziz örneklerini  sunmak ve miras aldığımız mistik esintileri sizlerle paylaşmak üzere  yeniledik.

 

Wisteria kapılarını sabah 08:00’de açıyor. Kahvaltı için geleneksel  kahvaltı mönüleri ve Wisteria “özel”lerimiz; yoğun iş günlerinde tercih edilecek pratik öğle yemeklerimiz; Cafemizde  5 Çayı saatinde günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak  günlük yapılan kek, kurabiye çeşitlerimiz; akşamüzeri ve gece ise, yazın mor salkımlarla örtülen bahçemiz, kışın  sizleri bugünden alıp başka bir zamana taşıyacak Büyük Salon’umuz; Dünya mutfağından özel lezzetler -Asya Füzyon Mutfağı’ndan Taze Baharatlı Fırında Minekop Madalyon ve Lemmon Grasse Parfe; Fransız Mutfağı’ndan Beluga Havyarlı Deniz Levreği Izgara; İngiliz Mutfağından Dana Beykına Sarılı Tavuk But; Arjantin usulü zengin Steak Mönü; Modern Türk Mutfağından Çikolata Terin Tabanlı Balkabaklı Muss-  sizleri bekliyor.

 

Farklı yüzyılların ve farklı kültürlerin birleşimi Wisteria’ya davet ediyoruz sizi. Bu, eşsiz mekanda sizin de büyünüzden bir esinti kalsın istiyoruz.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.