Sahte alkolü Side’ye sokmayız...

Side TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut, yaptığı açıklamada sahte içkiye bağlı başka ölümlerin yaşanmaması için turizm sektöründen ekmek yiyen her kesimin çok dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sahte alkolü Side’ye sokmayız...

Bu tür olayların Türk turizmine büyük zarar verdiğini belirten Barut, turizmcilerin Antalya bölgesinde sahte içki olayların yaşanmaması için seferber olduğunu hatırlattı. Side -Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği(Side-TUDER) Başkanı Cengiz Haydar Barut, Rus tur rehberlerinin ölümüne neden olan sahte içki olaylarının Türk turizmine büyük zarar verdiğini söyledi.

Side TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut, yaptığı açıklamada sahte içkiye bağlı başka ölümlerin yaşanmaması için turizm sektöründen ekmek yiyen her kesimin çok dikkatli olması gerektiğini kaydetti. Bu tür olayların Türk turizmine büyük zarar verdiğini belirten Barut, turizmcilerin Antalya bölgesinde sahte içki olayların yaşanmaması için seferber olduğunu hatırlattı.

Turizmin bir bütün olduğunu ve bu tür yaşanan olayların turizm sektöründen ekmek yiyen kişileri zor durumda bıraktığının altını çizen Barut, Türk turizminin imajını bozacak olayların olmaması için sektörden ekmek yiyen herkesin uyanık olması garektiğini söyledi.

Barut, "Sahte içki olaylarının Manavgat'ta yaşanmaması için bölgemizdeki turizm yatırımcıları seferber ettik. Bölgemizde turizm sektörüne hizmet veren restoran, büfeler, lokanta, restoran ve botçular sahte içkiye karşı dikkatli ve uyanık olmalı. Alkollü içkilerin fiyatlarını ve faturalarını mutlaka kontrol etsin. Düşük fiyatlı içkilere itibar etmesinler. Türk turizmini imajını ve itibarını zedeleyen girişimlere geçit vermesin." diye konuştu.

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.