Sağlık ve luxury turizminin BDT ve Ortadoğulu temsilcileri Antalyalı otelcilerle buluşacak

Sağlık turizmi ve luxury segmentte hitap eden BDT ve Ortadoğulu hastane ve acente yetkilileri Antalya’da organize edilen Trust Antalya ile Türkiye’deki otel temsilcileri ile bir araya gelecek.

08/12/2022 20:31
Sağlık ve luxury turizminin BDT ve Ortadoğulu temsilcileri Antalyalı otelcilerle buluşacak

19-20 Ocak 2023  tarihlerinde Antalya’nın gözde turizm merkezi Belek’te yer alan Limak Atlantis Deluxe Hotel gerçekleştirilecek olan “Trust Antalya”, BDT ve Ortadoğu ülkelerinden yaklaşık 300 hastane ve acente yöneticisini Türkiye’nin farklı noktalarında hizmet veren otellerin yetkilileri ile buluşturacak.

OHSAD EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENECEK

BDT ve Ortadoğu ülkelerinden doktorların yanı sıra hastane, klinik yöneticileri ve seyahat acentelerinin katılım göstereceği etkinlik, sağlık turizminin öncülerine ev sahipliği yapacak. Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği’nin (OHSAD) ev sahipliğinde düzenlenecek olan organizasyon, B2B toplantılar ve özellikli branşlarla ilgili organize edilecek konferanslarla farkını hissettirecek.

“AMACIMIZ, PAYDAŞLARI BULUŞTURMAK”

Etkinliğin amacı hakkında açıklamalarda bulunan The Future X Event Satış Müdürü Selda Kuzu, “Türkiye sağlık ve medikal turizm sektörlerindeki ürün ve hizmetleri yabancı alıcılarla buluşturmak ve bu süreçleri kurumsallaştırmak amacındayız. Antalya, turizmin özellikle de son zamanlarda sağlık turizminin başkenti konumuna geldi.

Yabancı alıcılarla prestijli hastaneler, diş klinikleri, tüp bebek klinikleri, saç ekim merkezleri, luxury oteller, estetik merkezleri, tanı merkezleri, laboratuvarlar, termal turizm merkezleri ve sağlık turizmi firmaları arasında yüz yüze görüşmelerin yapılacak” diyerek fuar katılımcıları hakkında bilgi verdi.

“İŞ BİRLİKLERİNE İMKANSUNACAK”

Rusya ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere BDT ve Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden 300’ü aşkın hosted buyerın etkinlik kapsamında B2B toplantıda Türk sağlık kuruluşları ve sağlık turizmi firmalarıyla buluşarak birebir görüşmeler yapacağını da söyleyen Selda Kuzu, “Tüm dünyada, medikal turizm alanında hizmet satın almalarını yapan ve son tüketiciye yönlendiren doktor ve özel sağlık kuruluşları bulunuyor.

Bu fuarda katılımcıların, kurumlarını tanıtma fırsatı bularak, uzun vadeli iş birlikleri kurma imkanına sahip olmaları ve söz konusu ülkelerden Türkiye’ye medikal turizm hareketlerini arttırarak Türkiye’ye daha çok hasta gelmesinin sağlama amacındayız” diye konuştu.

“HEDEFLERİN GERÇEKLEŞECEĞİNE İNANCIMIZ TAM”

Fuar hedefleri arasında Türk medikal firma ve sağlık kuruluşlarından anahtar teslim projelerin alınmasının da yer aldığını belirten Selda Kuzu, “Tıbbi hizmetler ve sağlık teknolojileri, yönetim ve eğitim hizmetleri talep eden yabancı hastanelerin de sağlık kuruluşlarının temsilcileriyle buluşturarak iş olanakları yaratmak, katılımcı firmaların satış ve tedarikçi ağlarını genişletmek, etkinliğin hedefleri arasında.

Tüm bu hedeflerin düzenleyeceğimiz fuarla gerçekleşeceğine inancımız tam. Türkiye’mizin turizm başkenti Antalya’nın böyle bir fuara ev sahipliği yaparak tüp bebek, ağız ve diş sağlığı, medikal turizm, estetik cerrahi, luxury travel hizmeti ve daha birçok konuyla ilgili sektör paydaşlarını bir araya getirecek” dedi.

“YURT DIŞINDAN İLGİ ÇOK BÜYÜK”

Dünyadaki en ileri teknolojiyle donatılmış ve alanlarında uzman sağlık kadrosuyla dünya sağlık turizminin en önemli destinasyonlarından biri haline gelen Türkiye’de düzenlenecek  bu fuara, yurtdışındaki katılımcıların da ilgiyle baktığına dikkati çeken Selda Kuzu  sözlerine şöyle devam etti:

“Uluslararası standartlarda vermiş olduğu sağlık hizmetleriyle sağlık turizmi konusunda bilinirliliği arttırmak için ilki Londra’da gerçekleşen Trust London Talks etkinliğinin ikincisi Trust Moscow Talks, Türkiye’den de yoğun katılımla Moskova’da düzenlendi. Türkiye ve Rusya arasındaki sıcak ilişkilerin sağlık turizmine önemli bir yansıması olacaktır. Sağlık turizminde Rusya’ya yönelik yapılan çalışmalarla ivme yakalayacağız.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.