Saç ektirmeye gelen Japon turist hayatını kaybetti

Japonya’dan Türkiye’ye saç ektirmek için gelen genç adam, operasyon sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

10/01/2021 23:10
Saç ektirmeye gelen Japon turist hayatını kaybetti

Gencin ölümüne ilişkin savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Japon Hiroaki Sugutani’nim kesin ölüm sebebinin ortaya çıkması için cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 43 yaşındaki Japon Hiroaki Sugutani, önceki gün sabah saatlerinde İstanbul Harbiye'deki bir güzellik merkezine saç ektirmek için gitti.

Hiraoki Sugytani, ücret konusunda anlaştıktan sonra tedaviye başladı. Sabeh'tan Dilek Yaman imzalı habere göre, operasyon sonrası merkezde fenalaşan genç adam, merkez yetkilileri tarafından Şişli'deki özel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Japon vatandaşın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Tüm müdahalelere rağmen genç adam hayatını kaybetti.

ÖLÜM NEDENİ SORUŞTURULACAK

Sugutani'nin şüpheli ölümünün ardından yapılan ön otopside saç ekimi sırasında vücuduna enjekte edilen ilaçların yan etki yaptığı, bu nedenle kesin ölümünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna sevk edilmesi gerektiği ifade edildi.

Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapmak üzere genç adamın cenazesi Adli Tıp'a gönderilirken, güzellik merkezi ve doktor hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.