Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşım ihalesini Havaist kazandı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki tarifeli yolcu taşımacılığı ihalesi sonuçlandı.

18/05/2022 20:46
Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşım ihalesini Havaist kazandı

Havaalanı işletmecisi ve kamu sermayeli bir anonim şirket HEAŞ'ın düzenlediği, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile Şehir Merkezi Arasındaki Tarifeli Yolcu Taşımacılığı İhalesine,  sektörün önde gelen taşımacılık firmalarından, Havaist Taşımacılık San. ve Tic. A.Ş. (HAVAIST),

Havalimanları Yer Hizmetleri A.Ş.(HAVAŞ) , Metropol Turizm Personel Taşıma İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. (METROPOL) ve  Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri San ve Tic. A.Ş-Çimen Turizm İnşaat Plastik Ürünleri ve Tem. San. ve Tic. Ltd. Şti.- Günaydın Tur. Ulş. İnş. Ve Tic. Ltd. Şti Ortak Girişimi (HAVABUS) ihale dosyası göndererek iştirak etti.

Gelir paylaşımı esaslı düzenlenen ihale, yeterliliğe hak kazanan ve en yüksek gelir paylaşımı teklifi yapan Havaist Taşımacılık San. ve Tic. A.Ş. (HAVAIST) tarafından kazanıldı.

HEAŞ'tan yapılan açıklamada, HAVAIST'in Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki taşımacılık faaliyetinin 1 Temmuz 2022 başlayacağı duyuruldu. HEAŞ, ihalenin saydamlık, rekabet, eşit muamele ve güvenirliğin en üst seviyede gözetilerek gerçekleştirildiğini açıkladı. (Duvar)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.