Rüya gibi düğünler için, Sürmeli İstanbul...

İstanbul’un gözde düğün oteli Sürmeli, evlilik geleneğini çok özel bir ritüele dönüştürüyor. Osmanlı’dan beri var olan, gelinin evlenmeden önce sevdikleriyle bir araya gelip eğlendiği kına gecesi ve gelin hamamı eğlencelerinde Sürmeli İstanbul, en çok tercih edilen oteller arasında yer alıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rüya gibi düğünler için, Sürmeli İstanbul...

 İstanbul’un en merkezi yerinde panoramik manzarası ve üstün hizmet kalitesiyle tercih edilen Sürmeli Hotel, rüya gibi düğünlere ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un nefes kesici güzelliğine hakim Marmara Salonu ve Topkapı salonunda düzenlenen davetlerde otelin deneyimli ekibi, kusursuz hizmet anlayışı ile hizmet veriyor. Düğün davetlerinin yanı sıra gelin hamamı ve kına gecesi eğlenceleri de büyük ilgi gören Sürmeli’de bu özel organizasyonlar için farklı alternatifler sunuluyor.

 

Havaların ısınmaya başlamasıyla, bahar ve yaz aylarında evlenmeyi planlayan çiftleri de büyük bir heyecan sarmaya başladı. İstanbul’un en köklü otellerinden Sürmeli, hayatlarını birleştirecek müstakbel çiftler için kına gecesi, düğün hamamı ve düğün paketlerinde de her detayı düşündü. Sürmeli’de son derece şık dekore edilmiş 150 kişilik Havuzbaşı Teras veya tercihe göre, 100 kişiye kadar davetler için panaromik manzaralı Le Melange, 320 kişiye kadar davetler için muhteşem manzaralı Marmara Salonu, daha büyük organizasyon düşünenler için ise 420 kişilik kapasitesiyle Topkapı Balo Salonu, en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle hazırlanıyor.

 

Tiyatro düzeninde hazırlanmış özel süslemeli sandalyeler, çiçeklerle süslenmiş gelin yolu ve halısı, nikâh töreni için özel tak ve nikâh masası süslemelerinde eşsiz seçenekler sunan Sürmeli, kına gecesi ve gelin hamamı organizasyonları da büyük ilgi görüyor. İstanbul’un kalbinde muhteşem manzarası ve seçkin atmosferinde göz alıcı dekorasyon ve süslemelere imza atan Sürmeli’de balayı odasının yanı sıra aileler için günlük kullanım odaları da ayrılıyor.

 

İstanbul’un en çok düğün organizasyonu talebi alan oteli Sürmeli’de Havuz Başı Teras’da  150 kişilik düğün daveti menü fiyatları 80 TL’den başlıyor. Marmara salonunda 320 kişinin ağırlanabileceği davetlerde farklı menü seçenekleri ile tasarlanmış, masa süslemeleri, Dj müzik, balayı odası, aileler için kullanım odası, girişte kokteyl ve sınırsız yerli içeceklerden oluşan düğün paketleri 89 TL’den başlıyor. Kalabalık bir düğün organizasyonu yapmak isteyen çiftler için ise 420 kişi kapasitelik Topkapı Balo Salonu tercih ediliyor. Sürmeli İstanbul, evlerden beş yıldızlı otel salonlarına taşınan kına gecesi ve gelin hamamı kutlamalarında özel seremoniler hazırlayarak unutulmaz anılara sahne oluyor.

 

Kına gecesi paketinde de yine geline ve ailesine kullanım odası tahsis ediliyor. Misafirler, yöresel kıyafetler giymiş iki bayan tarafından kapıda lokum ikramıyla karşılanıyor. Gelin ve

5 arkadaşının giyeceği kaftan ve mendiller, gelinin kırmızı duvağı, eldiveni, kına tepsisi ve mumlar kına gecesinin olmazsa olmazlarından.. Tüm davetlilerin salona girmesiyle başlayan eğlencede kına kızları, ellerinde teflerle şarkılar söyleyerek geline kına yakıyor ve konukları eğlenceye davet ediyor.

 

Dans ekibinden şerbetçisine, dansözünden şark köşesi dekorasyonuna kadar geniş bir seçeneğe sahip olan kına gecesi geleneği, Sürmeli farkı ve ayrıcalığı ile sunuluyor.  Açık büfe, konsepte uygun yiyecekler ve sınırsız alkolsüz içecek servisinin yapıldığı bu özel paketin fiyatı, katılımcı sayısına göre değişirken,  minimum 50 kişilik katılımda kişi başı 85 TL,  100 kişilik katılımda 50 TL’lik fiyat uygulanıyor.

 

Sürmeli’den Gelin Hamamı

 

Osmanlı’dan günümüze uzanan eski bir gelenek olan gelin hamamı eğlenceleri son zamanlarda nostaljik bir akım ile büyük ilgi görüyor. Düğün öncesi stresin atıldığı, dinlendiren ve bolca eğlencenin olduğu gelin hamamı eğlencesi için unutulmaz seremoniler hazırlayan Sürmeli İstanbul, arzu eden gelin adaylarına kına gecesini de yine gelin hamamında yapıyor.

Açık büfe konuya özgü yiyecekler ve sınırsız alkolsuz içeceklerin servis edildiği bu özel paketin fiyatı katılımcı sayısına göre değişmekte olup minimum 20 kişi için gelin hamamının paket fiyatları 85 TL ‘den başlıyor. Sürmeli İstanbul 2010 yılında da rüya gibi düğünlere ev sahipliği yapacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.