Rusya Türkiye'ye e-vize uygulaması başlattı
Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle ülkenin St. Petersburg ve Leningrad bölgelerine gidecek Türk vatandaşları için yeni vize uygulamasını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği: "1 Ekim 2019 tarihinden itibaren St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacaktır. E-vizeler, en fazla 30 günlük süre için ücretsiz olarak verilecek, en fazla 8 gün kalma hakkı tanıyacaktır."
Hürriyet'te yer alan habere göre, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle ülkenin St. Petersburg ve Leningrad bölgelerine gidecek Türk vatandaşları için yeni vize uygulamasını Twitter hesabı üzerinden duyurdu.
1 Ekim 2019 tarihinden itibaren St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacağını belirten Ankara Büyükelçiliği, e-vizelerin en fazla 30 günlük süre için ücretsiz olarak verileceğini ve en fazla 8 gün kalma hakkı tanıyacağını açıkladı.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: