Rus turizminin yeni logosu ve sloganı...

Son yıllarda ülkesine daha çok turist çekmek için çeşitli yollar arayan Rusya, bu kapsamda yeni bir uygulamaya geti. Bu çerçevede “Rusya’m benim (My Russia)” adıyla yeni bir logo oluşturuldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rus turizminin yeni logosu ve sloganı...

Bu logo 2018 yılına kadarki sürede ülkede turizmini geliştirme program ve etkinliklerinde kullanılacak. Rusya Turizm Kurumu Başkan Yardımcısı Dmitriy Miheyev tarafından konuyla ilgili olarak gazetecilere yapılan açıklamada, logo oluşturulması için 500 bin rublelik bir ihale açıldı. Dört Rus şirketinin rekabeti sonunda bu fiyat 155 bin rubleye kadar indi. İhaleyi, logoyu tasarlayan Artişok adlı şirket kazandı.

Logo, İngilizce olarak ‘’My Russia’’ şeklinde yazılırken, ‘’Benim’’ anlamında ki “my” ifadesi farklı stillerde yazıldı.“Rusya’m benim (My Russia)” denilmesine neden olarak ise, bu ülkede herkesin kendine uygun bir şeyler bulabileceği ve kendisi için Rusya’yı açacağı gibi sebepler gösterildi. “Rusya’m benim (My Russia)” logosunun 2018 yılına kadar kullanılması düşünülürken, başarıya ulaşılması durumunda geçerlilik süresi uzatılacak.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.