Rus turistler Türkiye’deki ödeme sorunlarından şikayetçi değil

Türkiye’deki otel ödemelerinde yaşanan sorunlar hakkında Rus turistler, Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği ve Antalya Başkonsolosluğu’na herhangi bir şikayette bulunmadı.

06/03/2024 13:23
Rus turistler Türkiye’deki ödeme sorunlarından şikayetçi değil

Rus diplomatik temsilcilikleri, özellikle otel konaklama ücretlerinin transferinde yaşanan zorluklar ve Moskova’daki uluslararası bir fuara katılım ücretlerinin ödenmesi sürecindeki aksamaların, Rusya’ya uygulanan yaptırımlardan kaynaklandığını belirten haberlerin ardından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Rusya’nın Ankara’daki diplomatik misyonu Rus resmi haber ajansı RİA Novosti’ye yaptığı açıklamada, “Turistlerden, Büyükelçilik veya Antalya’daki Başkonsolosluğa şu ana kadar herhangi bir başvuru yapılmadı.” dedi.

Aydınık gazetesinin haberine göre, bu ödeme sorunları Vatan Partisi Başkan Yardımcısı ve Antalya Belediye Başkanı adayı Serdar Üsküplü tarafından dile getirildi. Ancak, Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği ve Antalya Başkonsolosluğu’ndan yapılan açıklamada, Rus vatandaşlarından bu konuda herhangi bir resmi şikayet alınmadığı belirtildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.