Rus turist için en güvensiz ülke hangisi?

Yurt dışında tatil yapan Rus turistler en fazla hangi konulardan dolayı tedirgin oluyor? Önde gelen uçak bilet satışı sitesi Aviasales.ru bu konuyu araştırdı.

06/11/2018 10:54
Rus turist için en güvensiz ülke hangisi?

Anket katılımcılarının yüzde 30'u, "Başka bir ülkeye gittiğimde çocuğumu kaybetmekten korkuyorum" dedi. Rosiyskaya Gazeta'nın aktardığı araştırma sonuçlarına göre, Rus turistlerin yüzde 29'u ise tatilleriyle ilgili bir problem çıkmasından ve yurt dışına gidememekten endişe ediyor.

Rus turistlerin yüzde 25'i'i tatil sırasında bir kaza geçirerek ayağını kaybetmekten, yüzde 15'i pasaportunu kaybetmekten, yüzde 2'si bilmediği yerlerde kaybolmaktan korkuyor.

Rus turistler için 2017'de en güvensiz ülke hangisi?

Yurt dışında kredi kartlarının bloke olması, uçak korkusu, hastalıklara yakalanmak ve sigortasız olmak da Rus turistlerin tatilleriyle ilgili tedirgin oldukları konular arasında.

Rusya'daki sigorta şirketleri, Rus turistler için 2017 yılında en güvensiz ülke olarak Tayland'ı gösterdi. Sigortalı turistlerin başına gelen vakaların yüzde 23'ü geçen sene bu ülkede yaşandı. ABD, Şili, İspanya ve Almanya da Rusya vatandaşlarının geçen sene en fazla sorunla karşılaştıkları ülkeler oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.