Rus seyahat acenteleri İstanbul’da

2022 yılı turizm hedefleri kapsamında Rusya, Özbekistan ve Azerbaycan’ın çeşitli bölgelerinden İstanbul’a gelen acenteciler Levni Hotels ev sahipliğinde Levni Hotel’de akşam yemeğinde bir araya geldi.

21/10/2021 13:24
Rus seyahat acenteleri İstanbul’da

LBT Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İlimdar Rıza ve Enjoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bakhadir Rakhmatov’un organize ettiği akşam yemeğine Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, Levni Hotel Genel Müdürü Enis Akcan, LT Kontrat Müdürü Nasimi Garayev ve Rus Seyahat Acente yetkilileri hazır bulundular.

RUS TURİST SAYISININ ARTARAK DEVAM ETMESİNİ ARZU EDİYORUZ

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay yaptığı açıklamada, “İstkanbul’a gelen Rus misafirlerimize teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum. Bu organizasyonda emeği geçen LBT Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İlimdar Rıza ve Enjoy Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bakhadir Rakhmatov’a çok teşekkür ediyorum. İstanbul geçmişten günümüze birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bu durum İstanbul şehrini turistik açıdan da zenginleştirmiştir. Eşsiz tarihi dokusu ve turistik yerleriyle her yıl milyonlarca kişinin ziyaret ettiği megakent İstanbul'a ve otelimize hoşgeldiniz. İstanbul olarak son yıllarda, Rus misafirlerimizi daha fazla ağırlamaya başladık. Bu sayının artarak devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.