Rus basınının Alanya çıkarması...

Kültür ve Turizm Bakanlığı Moskova Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile ALTİD işbirliğinde yapılan organizasyon çerçevesinde Rusya Federasyonu’ndan gazeteciler, Alanya’ya davet edildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rus basınının Alanya çıkarması...

8-11 Eylül tarihlerinde Alanya’da ziyaret eden ve temaslarda bulunan basın mensupları; RIA-NOVOSTI  Haber Ajansından Lüdmila Titova, ITAR-TASS Haber Ajansı’ndan Arina Lebedevo, VESTNIK ATOR (RF Tur Operatörleri Birliği Haber Ajansı)’dan Anna Basırova,  ALTİD’de  Rus ağırlıklı çalışan turistik tesis işletmecileri ile toplantıda bir araya geldi. 

ALTİD Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Güner, başkan yardımcıları Hayriye Sadullahoğlu Argun ve Hasan Şakiroğlu ile  turizmcilerin katıldığı toplantıda turizmciler ve basın mensuplarının karşılıklı soruları ile bilgi alış verişi sağlandı. Rus ziyaretçilere ilişkin turizmcilerin izlenimleri, Türkiye’deki her şey dahil sistemi uygulaması, pazar politikaları, tedarikçilerle çalışma işleyişi anlatılmış, karşılıklı araştırmalar ve izlenimler aktarıldı.
 
Rus basın temsilcileri ayrıca Türkiye’de son dönemde tur otobüsü kazası ve alkolden zehirlenme olaylarına  Türkiye’nin çok hızlı müdahale etmesinin Rusya’ya olumlu yansıdığı ve Türkiye’nin bu hızlı müdahaleden dolayı güven kaybetmediğini belirtti.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.