Royal Stone Houses Göreme, Avrupa’nın en iyi 24'üncü oteli seçildi

Dünyanın en önemli çevrim içi seyahat platformu olan TripAdvisor, turizm camiasının merakla beklediği Travellers Choice 2023 Best of the Best ödül sonuçlarını açıkladı. Oda & Kahvaltı hizmet sunan oteller kategorisinde konukların yaptığı değerlendirmeler sonucu Dinler Group işletmesi Royal Stone Houses - Göreme, Avrupa’nın en iyi 24. hoteli olarak ödüle layık görüldü.

09/06/2023 13:27
Royal Stone Houses  Göreme, Avrupa’nın en iyi 24'üncü oteli seçildi

Oda & Kahvaltı hizmet sunan oteller kategorisinde konukların yaptığı değerlendirmeler sonucu, Dinler Group işletmesi Royal Stone Houses - Göreme, Avrupa’nın en iyi 24'üncü oteli olarak ödüle layık görüldü.

Royal Stone Houses - Göreme CEO’su Mehmet Dinler yaptığı açıklamada, “TripAdvisor Travellers’ Choice 2023 Best of the Best oda & kahvaltı hizmet sunan hoteller kategorisinde Avrupa’nın en iyi 24'üncü oteli olarak ödül almaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Bu kategoride Türkiye’de ödül alan tek işletmeyiz.

Kapadokya’da ise, tüm hoteller “Best of the Best” kategorisinde ödül alan 2 işletmeden biriyiz. Açıldığımız 2010 senesinden beri misafir odaklı ve fiyat / performans verimi üzerinde çalışıyoruz.

Bu ödülü almamızda emeği geçen kıymetli personelimize, vakit ayırıp değerlendirmede bulunan tüm konuklarımıza gönülden teşekkür ederim. 2024 hedefimiz şimdiden belli oldu, umarım işletmelerimiz seneye de ödüllerin adresi olurlar." dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.