Rose Hotels'in 'Mavi Bayrak' mutluluğu...

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bulunan 5 yıldızlı Rose Residence Beach Otel’de düzenlenen bir törenle Mavi Bayrak göndere çekildi. Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül,Mavi Bayrağı sahillerinde dalgalandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rose Hotels'in 'Mavi Bayrak' mutluluğu...

Halil ÖNCÜ-KEMER

 

Rose Residence Beach Hotel sahilinde düzenlenen törene Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül, Rose Hotels Genel Müdürü Namık Kemal Yalçınsu, Kemer Belediyesi Mavi Bayrak Sorumlusu Hasan Canlı, otel müdürleri ile çalışanları ve otelde konaklayan turistler katıldı.

Mavi Bayrağın önemine değinen Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül, her yıl olduğu gibi bu yılda Mavi Bayrağı sahillerinde dalgalandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, '' Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mavi Bayrağımızı sahillerimizde dalgalandıracağız. Kemer temiz havası ve temiz denizi ile misafirlerini büyülemektedir. Kemer’de denizimiz tertemiz.  Bu temizliğin göstergesi olan ve Uluslararası Mavi Bayrak Koordinatörlüğünün denetimleri sonrası verilen Mavi Bayrağımızı sahilimize büyük bir gururla asıyoruz. Mavi Bayrak ayrıcalığını plajımızda gösteriyoruz. Misafirlerimizde bu bilinç ile çok daha rahat ve tertemiz sahilimizde istedikleri ve diledikleri tatili yapıyorlar. ''dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.