Rose Hotels’de Zafer Bayramı Kano Yarışı...

Rose Hotels’de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri içerisinde “Geleneksel mavi bayrak kano yarışı” düzenlendi. Rose Hotels sahilinde, otelde kalan misafirler ve otel departmanlarını temsilen yarışmacıların katıldığı “Geleneksel mavi bayrak kano yarışı” büyük ilgi gördü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rose Hotels’de Zafer Bayramı Kano Yarışı...

Halil Öncü ( KEMER) 

 
Yarışma öncesi ve sonrası Türk bayrakları sallandı ve sahilde hep bir ağızdan 10. Yıl marşı söylendi. Turistlerin büyük ilgi gösterdiği 30 Ağustos etkinliğinde gerçekleştirilen Geleneksel Mavi Bayrak Kano yarışına Otel departmanlarından, Ön büro, Hauskeeping, Muhasebe, Mutfak, Güvenlik, Servis ve Animasyon ile  otelde konaklayan misafirlerden oluşan takımlar katıldı. Yarışma öncesi, otelde konaklayan misafirler sahili tıklım tıklım doldururken, yarışmacıları da büyük bir heyecan ile desteklediler.
 
Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi olan aynı zamanda da Rose Hotels Sosyal Komite Başkanlığını yürüten Tayyar Gül yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramının her geçen yıl daha da önem kazandığını, Türk ulusunun bunun bilincinde olduğunu ve bu büyük zaferin sahiplerine Türk halkının minnettar olduğunu belirterek, “30 Ağustos Geleneksel Mavi Bayrak Kano Yarışının dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Her sene Zafer bayramında bu etkinliği organize edeceğiz. Rose ailesi ve misafirleri ile bu yarışmayı gerçekleştirmekten otel yönetimi adına gurur duyuyoruz.”dedi.
 
Düzenlenen Kano Yarışmasında birinciliği otel misafirleri adına katılan Alexandr-Andre Sergie takımı kazanırken, ikinciliği Güvenlik departmanından Yusuf Özaydın-Mustafa Hasanoğlu-M.Ali Kışlıoğlu ve üçüncülüğü de Animasyon ekibinden Murat İncesöz ve Lena Labutina elde ettiler. Yarışma sonrasında dereceye giren takımlara Rose Hotels departman  müdürleri tarafından  madalyaları ile hediyeleri taktim edildi.  

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.