Rize Newarise Hotel kapılarını açtı

Rize ve bölgenin tek 4 yıldızlı oteli Newarise Hotel Rize, turizm cenneti Rize’de Ayder Yaylası'na 70 km mesafede Gündoğdu’da hizmete açıldı.

24/07/2023 00:35
Rize Newarise Hotel kapılarını açtı

Rize’de eşsiz doğa ve deniz manzaralı odaları, yöresel ve dünya mutfağından lezzetler sunacak mutfağının yanı sıra Doğu Karadeniz sahil kenarında yer almasına rağmen mutlaka gezilip görülmesi gereken Ayder, Pokut, Huser, Gito, Sal, Palovit, Anzer, Ovit, Cimil, Handüzü, Zilkale gibi daha birçok doğa harikası yaylaya ulaşımı kolay bir lokasyonda olan Rize’nin ve bölgenin tek 4 yıldızlı oteli Newarise Hotel, Rize’de merkeze bağlı Gündoğdu Hamidiye Mahallesinde Rize Artvin Karayolu üzerinde hizmete açıldı.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, açılışta yaptığı konuşmada, Rize’de istihdama ve turizm çalışmalarına katkı sunacak yeni bir tesisin daha hizmete girmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, özellikle turizm sektöründe verilecek kaliteli hizmetle birlikte Rize’nin turizmden de hak ettiği payın artarak devam edeceğine inandıklarını kaydetti. Milletvekili Avcı, işletme sahiplerine de hayırlı olması temennisinde bulunarak bu tür tesislerin ilimizde artmasıyla da konaklama sorununun ortadan kalkacağını dile getirdi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.