Rixos Sungate Vega Kongre Merkezi yenilendi

Business Destinations dergisi tarafından “Türkiye’nin En İyi Toplantı ve Kongre Oteli” seçilen, Akdeniz’in en büyük kongre merkezi Rixos Sungate Vega Kongre Merkezi misafirlerine daha iyi bir hizmet sunabilmek için yenilendi

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rixos Sungate Vega Kongre Merkezi yenilendi
Business Destinations Dergisi tarafından “Türkiye’nin En İyi Toplantı ve Kongre Oteli” seçilen,  Rixos Sungate Vega Kongre Merkezi toplam 6 bin kişilik kapasitesiyle Akdeniz’in en büyük toplantı merkezi olma özelliğini taşıyor.

Her türlü toplantı, konferans ve seminer için ileri teknolojik ekipmanlarla donatılmış 15 toplantı odası, 1 amfitiyatrosu, 3 kongre salonu, 3 büyük fuaye alanı, 1 sinema salonu ile dikkat çeken Vega Kongre Merkezi, farklı tasarımıyla iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Konferans ve kongre dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden Rixos Sungate, misafirlerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kendini sürekli yeniliyor.

Yaz dönemimde baştan aşağı yenilenen kongre merkezinde fuaye alanındaki mermerlerin bakımından, yalıtıma hatta dekorasyona kadar birçok renovasyon yapıldı. İhtiyaca göre bölünerek 3 ayrı salona dönüşen 1450 kişilik kapasiteye sahip Maksimus Salonu’nun yalıtım bakımları yapıldı ve tüm kumaş kaplı yüzeyleri yenilendi. Özellikle büyük organizasyon, kongre ve seminerlerin açılış-kapanış törenleri için tercih edilen amfitiyatro düzenine sahip Spica Salonu’nun halılarında, döşemelerinde ve perdelerinde önemli değişiklikler yapıldı. Günışığını en iyi alan toplantı salonlarından Atlas Salonu’nunun dekorasyonu yenilenerek daha ferah bir ortam yaratıldı.

Kongre merkezinin tüm duvarları ve ahşap konstrüksiyonu  yenilendi. Önümüzdeki dönemde yenilenen yüzü ile misafirlerini daha iyi ağırlamayı amaçlayan Rixos Sungate Vega Kongre Merkezi geçtiğimiz yıl yakaladığı başarılı grafiği önümüzdeki yıl da arttırarak sürdürmeyi hedefliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.