Rixos Premium Belek’te golf şöleni başlıyor...

Rixos Premium Belek’te gerçekleştirilecek 1st Rixos Mediterranean Golf Turnuvası, 2-9 Aralık tarihleri arasında farklı ülkelerden gelen golf tutkunlarını Antalya’da buluşturacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rixos Premium Belek’te golf şöleni başlıyor...

1st Rixos Mediterranean Golf Turnuvası 2 Aralık’ta başlıyor. Rixos Mediterranean Golf Turnuvası, golf profesyonellerini Antalya’da buluşturuyor. Rixos Premium Belek ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuvaya İngiltere, Almanya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Rusya, İsveç ve Slovakya’dan birçok profesyonel golf takımı katılıyor.

Turnuvaya katılan profesyonel golfçüler yanlarında üç amatör oyuncu ile birlikte diğer takımlara karşı yarışacaklar. Eski Milli Takım oyuncularından Ulaş Karataş’ın ve İngiltere’nin tanınmış oyuncu ve hocalarından Simon Edwards’ın da katılacağı turnuvanın galibi büyük bir para ödülününde sahibi olacak. Turnuvada yaklaşık 40 bin Euro para ödülü dağıtılacak. National Golf Sahası ve LykiaLinks’in sahasında gerçekleşecek olan turnuvada değişik kategorilerde galip gelen 49 oyuncuya kupa verilecek.

3 Aralık’ta Rixos Premium Belek’te muhteşem göl manzaralı Irish Pub’ta düzenlenecek kokteyl ile start alacak olan Rixos Mediterranean Golf Turnuvası’nın gala gecesi ise 8 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Gala gecesinde İngiliz şarkıcı ve söz yazarı David Brody, Bar Street’te sahne alacak ve golf tutkunlarına muhteşem bir müzik ziyafeti verecek.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.