Rixos Hotels en çok satış yapan seyahat acentelerini ödüllendirdi

Rixos Hotels, ‘Rixos Bonus’ sistemi üzerinden en çok satış yapan seyahat acentelerini bu yıl da ‘Rixos Diamond Awards’ ile ödüllendirdi.  

12/11/2018 20:10
Rixos Hotels en çok satış yapan seyahat acentelerini ödüllendirdi

Rixos Hotels, 19 ülkeden 750 turizm acentesinibu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘Rixos Happy Days’ etkinliğinde buluşturdu. Rixos Premium Belek’te düzenlenen organizasyona Türkiye, Almanya, Rusya, Ukrayna, Moldova, Estonya, Litvanya, Romanya, Gürcistan, Belarus, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Ürdün ve Lübnan’dan seyahat acentesi yöneticileri ve çalışanları katıldı.

‘Rixos Bonus’ sistemi üzerinden kendi ülkesinde en çok satış yapan ilk 3 seyahat acentesi ‘Rixos Diamond Awards’ gala gecesinde ödüllendirildi. Rixos Happy Days’te katılımcılar üç gün boyunca hem tatil yaptı, hem de çeşitli aktivite ve organizasyonlara katıldılar. Ayrıca The Land of Legends’a da giderek eğlenceli vakit geçirdiler.

2019 yılında Rixos Bonus sisteminde yeni gelişmeler olacak

Rixos Hotels’ın seyahat acentelerine destek vermek amacıyla oluşturduğu ve 30 ülkeden 4 bin 200 üzerinde üyesi olan ‘Rixos Bonus’ B2B sadakat programı, acentelerin yaptıkları satışları sisteme girmesi ve satış üzerinden puan almasını sağlamak amacıyla 2016 sezonunda devreye alındı.

2018 yılında uzun yıllardır birlikte çalıştıkları seyahat acentelerinin yöneticileri ve çalışanları ile Rixos Premium Tekirova’da birarada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Rixos Hotels Grup Satış Koordinatörü Murat Alpman, “İkinci yılını tamamladığımız Rixos Bonus programı ile partnerlerimizle işbirliğimizi ve ilişkilerimizi yeni bir boyuta taşıdık. 2019 yılında Rixos Bonus sisteminde yeni gelişmeler olacak.

Sistem tüm ülkelerdeki seyahat acentelerine açılacak ve ödüllendirmede de yeniliklerimiz olacak. Organizasyonumuza katılan tüm seyahat acentesi yöneticilerine desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. 2019 yılının hem Türkiye turizmi hem de Rixos Hotels açısından çok daha başarılı geçeceğine inanıyoruz.” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.