Rixos Downtown, turistleri Antalyalılar'la barıştırdı...

Türkiye’nin en büyük yerli otel zincirlerinden Rixos Hotels, Rixos Downtown Antalya ile şehir oteli sayısını 7’ye çıkardı. Kahvaltı ve oda sistemiyle çalışacak otelle Rixos, Antalyalılar’ı turistle barıştıracak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rixos Downtown, turistleri Antalyalılar'la barıştırdı...

Rixos Hotels’in 10. yılında zincire eklenen Rixos Downtown Antalya, şehir otelciliğine farklılık getirecek yeni hizmet ve sürprizleriyle kapılarını açtı. Şehir oteli sayısını 7’ye çıkaran Rixos, turizmi çeşitlendirmeyi sürdürürken, Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Antalya’nın ekonomisine ve sosyal yaşantısına katkı yapmayı sürdürüyor.

Bugüne kadar Antalya il sınırları içinde 4 farklı bölgede, Rixos Premium Belek, Rixos Sungate, Rixos Tekirova ve Rixos Lares tesisleriyle hizmet veren Rixos Hotels, markanın doğduğu şehrin merkezinde de bir alternatif yarattı. Downtown ile diğer Rixos otelleri arasında iyi bir sinerji oluşturduklarını dile getiren Rixos Downtown Antalya Genel Müdürü Cem Uzan “Kahvaltı ve oda sistemiyle Antalya ekonomisine katkı sağlıyoruz. Antalyalılar’la turisti barıştırdık” dedi.
 
Antalya’da gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel de “Dubrovnik’teki konseptimizi burada da uyguladık. Dubrovnik’in turizminde gelişmeye nasıl katkı sağladıysak, Konyaaltı’nın da gelişimine katkı sağlayacağız. Ayrıca çeşitli konser ve sosyal etkinliklerden Antalyalılar ve Antalya’ya gelenler yararlanacak” dedi.
 
Rixos Downtown Antalya’da konaklayanların diledikleri takdirde Antalya’daki diğer Rixos tesislerinden de faydalanabileceğini kaydeden Uzan, şunları söyledi; “Bizde konaklayan misafirlere tüm Rixoslar’ın kapıları açık olacak. Rixos otellerindeki toplam 44 alacarte restoran, 58 bar, 5 yıldızlı 5 otel, Rixos misafirlerinin hizmetinde olacak. Bu uygulamayla bir ilki daha hayata geçirmiş olduk. Antalya halkını keyifli vakit geçirebileceği farklı ve inovatif bir otel ile buluşturduk. Bu da Antalya’dan doğan bir markanın şehrine armağanı olarak düşünülebilir” dedi.
 
Rixos Downtown Antalya’nın şehir oteli olması itibariyle oda-kahvatı konseptinde hizmet vereceğini vurgulayan Erel “Her şey dahil sistemi Antalya ile özdeşleşen bir konsept oldu. Rixos olarak bu konsepti en doğru ve hakkıyla uygulayan bir grup olarak farklı taleplere de karşılık verebilmeyi hedefliyoruz. Amacımız farklı segmentlerde hizmet vererek, turizmin çeşitlendirilmesini desteklemektir” dedi.
 
Rixos Hotels’in Türkiye’nin en büyük yerli zincir oteli olduğuna dikkat çeken Erel, konaklama sektöründe zincir ve grup oluşturma sürecinin son 10 yılda ikiye katlandığını kaydetti. Markalaşmanın bu süreçte çok önemli bir etken olduğunu belirten Erel “Rixos Hotels olarak Türk turizminin gelişmesi ve çeşitlendirilmesini kendimize misyon edindik. 10. yılımızı kutlarken yeni konsept ve tesisleri zincire ekledik. Downtown Antalya bunlardan biri oldu” diye konuştu.

Bayramda Suriye’den gelenler oldu

İç karışılıkların bütün hızıyla devam ettiği Suriye’den Türkiye’ye tatile gelenlerin de olduğunu kaydeden Cem Uzan “Bayram tatilinde 100 odaya yakın Suriye’den gelen misafirlerimizi ağırladık” dedi. Turizm sezonunda bu yıl doluluk oranlarının yüksek olduğunu kaydeden Uzan, şunları söyledi: “Genelde Avrupa’dan turizm amaçlı Mısır’a uçuşlar 5 Eylül’de başlardı. Bu sene bu uçuşlar Eylül sonuna ertelendi. Bu da Türkiye’de otellerin doluluk oranlarına olumlu yansıyor.”

ANTALYA MERKEZİNİN EN BÜYÜK SPA’SI...
 
Sadece 400 üye kabul edecek
 
RIXOS Downtown Antalya’nın üç kat büyütülerek renove edilen SPA merkezi ise Rixos Royal SPA tarafından işletilecek. Bin 200 metrekarelik büyüklüğü ile şehir merkezinin en büyük SPA’sı olan Royal SPA’nın üye sayısı maksimum 400’de kalacak. SPA’da herkese ayakkabısından çantasına kadar tüm eşyaların verileceğini belirten Uzan “VIP hamam, fitness salonu ve buhar odalarının dekorasyonundan kalitesine kadar müşterilerin en az 6-7 saatini geçireceği bir merkez hazırladık.
 
SPA merkezinde Monaco Prensi Albert, Prenses Stephanie ve Caroline gibi dünyaca ünlü isimlere dans eğitmenliği yapan Lale Roche da özel terapi yapacak” dedi. Rixos Downtown Antalya’da ayrıca ilk kez tüm misafirlere uygulanan VIP check-in hizmeti de uygulanıyor. Özel yastık menüsünden isteğe bağlı bagaj açma, gardrop yerleştirme ve ayakkabı parlatma hizmeti sunuluyor.
 
Ayrıca isteyen müşterilerine günlüğü 1.000 dolara kadar ulaşan fiyatlarla, lüksün bütün hizmetlerini sunduklarını kaydeden Cem Uzan “Arabasını veriyoruz. Grubumuzun istediği otelinde konaklayabilecek, tüm restoranlardan yararlanacak” dedi. (Star)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.