Rio Karnavalı gibi Kiraz Festivali

Tekirdağ’da bu yıl 52’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’ Rio Karnavalını aratmadı.

31/12/2019 23:40
Rio Karnavalı gibi Kiraz Festivali

Etkinlikler kapsamında düzenlenen kortej, Varna Bandosu, Bulgaristan gösteri grupları, Afrika, Brezilya ve Kolombiya dans gruplarının animasyon gösterileri büyük ilgi çekti. Süleymanpaşa ilçesinde Endüstri Meslek Lisesi önünden başlayan kortej, Tekira AVM önünden devam ederek, Valilik önünde son buldu.

Korteje, Saba Tümer, Nuri Alço ve birçok ünlünün yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve ilçe belediye başkanları ile yurt dışından temsilciler katıldı. 

Varna Bandosu, Bulgaristan gösteri grupları, Afrika, Brezilya ve Kolombiya dans gruplarının animasyon gösterileri vatandaşlar tarafından keyifle izlenirken, katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı. Konuşmaların ardından birtakım etkinliklerle 4 Haziran tarihine kadar sürecek festivalin ateşi büyük bir coşku eşliğinde yakıldı. (Hürriyet)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.