Recep Arısoy da, 'Turizm Aktüel Ailesi'ne katıldı...

Turizm Aktüel Ailesi, sektörün önemli isimlerinin katılımıyla, güçlenmeye devam ediyor. 1993 yılından bu yana sektörün çeşitli birim ve kademelerinde başarıyla görev yapan Recep Arısoy da, Turizm Aktüel Ailesi’ne katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Recep Arısoy da, 'Turizm Aktüel Ailesi'ne katıldı...
Sektöre ilk olarak 1993 yılında Kapadokya  L’elysee, Neşe Tour ve Pacha Restaurantı bünyesinde bulunduran Cengiz Han Turizm Şirketi’nde adım atan Recep Arısoy,  iki yıl alt kademede görev aldıktan sonra 1997 yılın da şirkette  işletme müdürlüğü görevine getirildi. 1998 yılında Kapadokya da “DALİDA” restaurantları açtı. 1999 yılında bu yatırımını devreden Arısoy, 2000 yılında İstanbul’da danışmanlık ofisi açarak danışmanlık hizmetleri vermeye başladı. İstanbul’da marka olmuş bir çok firmanın danışmanlık görevlerinde bulundu. Keyveni, Haci Sayid, Seyidoğlu bunlardan birkaçı.

2004 yılın da “ Merve”  Üstündağ Şirketi’nin  Mağazalar Koordinatörlüğü’ne getirildi. İlk ödülünü 2004 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden “Sektörde Genç Girişimci Başarılı Yöneticilik” dalında aldı. 2006 yılında Koza Group Hotel’in Pazarlama Direktörlüğü’ne geçti. Uzun süre burada yöneticilik yaptı. Aynı yıl Dünya Tüketiciler Zirvesi 2006’da  Dünya İnsan Hakları Komisyon Kurulu Üyesi ile birlikte “Başarılı Şirket Yönetimi” dalında ödül aldı.

2007 yılında “ Tüketiyorum Dergisi” Genel Yayın Koordinatörlüğü için Doğru Adres Yayıncılık’la anlaştı. Koza Group Hotels Pazarlama Direktörlüğü ve Tüketiyorum Dergisi Genel Yayın Koordinatörlüğü görevini  2 yıl birlikte yürüttü. Tüketiyorum Dergisi Genel Yayın Koordinatörlüğü’nü yürüttüğü dönem de T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, TUROB, TÜRSAB ve İl Kültür Turizm Müdürlükleri’nin destekleri ile Ulusal Turizm Zirvesi  “ Türkiye Turizm Cenneti” organizasyonunu gerçekleştirdi. Organizasyon da Otel, Seyahat Acentaları ve Tedarikçi firmalara kalite ödülü verildi.

Ulusal Turizm Zirvesi İcra Kurulu Başkanlığı’nda bulundu. Yine 2007 yılında Ürgüp Belediyesi’nden Ulusal ‘Turizmde Başarı’ plaketi aldı. 2007 yılının sonun da Kapadokya’daki yatırımcılara destek ve teşviklerinden dolayı Uluer Havacılık tarafından gümüş balona layık görüldü.  2008 yılında  Hotel Valide’nin Genel Müdürlüğü’ne getirildi. Aynı yıl Makedonya Kültür Etkinlikleri organizasyonunu ve panelini gerçekleştirdi. Dönemin T.C Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ile yine aynı dönemin Makedonya Kültür Bakanı Arif Hikmet Cemali’yi biraraya getirerek ülkelerarası kültürel etkinlikler anlaşmalarına imza attırdı.

Bu başarısından dolayı Makedonya Kültür Bakanlığ’ından Uluslararası Turizmde Başarı ödülü aldı. 2008 yılı sonunda Aktürk Hotel Group Hotels Night Koordinatörlüğü görevine geçti, halen bu görevini başarılı bir şekil devam ettiriyor. Sayın Arısoy'a Turizm Aktüel Ailesi olarak, aramıza hoşgeldin diyoruz...(shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.