Real Konal Hotel Avrupa'nın devleriyle yarışıyor

Batman Real Konak Hotel, İnternational Hospitality Awards(Uluslararası Otelcilik Ödülleri) tarafından aralarında Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Slovenya, Macaristan, Malta, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan gibi  Orta ve Doğu Avrupa’dan 27 ülkede  en iyi otellerinin yarıştığı yarışmaya dahil oldu.

17/09/2019 10:02
Real Konal Hotel Avrupa'nın devleriyle yarışıyor

Güneydoğu ve Doğu Anadolu  bölgelerinden seçilen tek otel olmanın gururunu yaşayan Real Konak Hotel, kentin yanı sıra, bölge turizminin dünyaya açılan kapısı oldu. Yarışmaya katılan aday oteller, jüri üyelerinin (% 50) profesyonel görüşlerine ve uluslararası internet rezervasyon sistemlerinde tüketicilerin derecelendirmelerine göre orantılı olarak değerlendirilecek.

Sonuçlar, 1 Mart 2020’de InterContinental Kiev, Ukrayna’da gerçekleşecek olan Ödül Gala gecesinde açıklanacak. Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan, yaptığı açıklamada, “Real Konak Hotel ailesi olarak Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer almanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Bölgemiz hem turizm, hem de kültürel açıdan oldukça zengin

Daha önce Batman ve bölge turizmini Almanya’da düzenlenen Dünya’nın en büyük turizm fuarı  İTB Fuarı’nda tanıttıklarını vurgulayan Aslan, “Real Konak Hotel ailesi olarak bu kez de uluslararası olan bu yarışmaya dahil olmakla, kent turizminin yanı sıra bölge turizmini de dünya ülkelerine tanıtma fırsatı yakalamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bölgemiz gerçekten beşeriyetin merkezi olduğu için hem turizm hem de kültürel açıdan oldukça zengindir. Yeter ki turizm taraflarının bu zenginlikleri gereği kadar söz konusu turizm platformlarında tanıtsın. Turizmciler olarak bizler elimizi taşın altına koymaktan dün ve bugün olduğu gibi yarın da geri durmayacağız.

Yarışmadan bölgemiz ve kentimiz adında güzel bir sonuç almayı umuyoruz

Her platformda zenginliklerimizi, kültürümüzü tanıtmaya devam edeceğiz. Bu kez de İnternational Hospitality Awards da bu fırsatı yakaladık. Umarız bölgemiz ve kentimiz adında güzel bir sonuç alırız bu yarışmadan.”

Aslan, Uluslararası Otelciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Barış Türer’e de desteklerinden dolayı şükranlarını sunduklarını da sözlerine ekledi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.