Real Konak Hotel’den virüse buharlı çözüm

Türkiye’de virüsün ilk vakada tespit edildiği günden bu yana yoğun hijyen önlemleri alan Real Konak Hotel, bir süredir aldıkları temizlik önlemlerini arttırarak ‘Buharlı Temizliğe’ geçti.

06/04/2020 21:47
Real Konak Hotel’den virüse buharlı çözüm

Turizmde her zaman yeniliğin öncüsü olduklarını ve bölgede buharlı temizlik uygulayan ilk otel olduklarını belirten Real Konak Hotel Genel Müdüru Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, “virüsün yayılım göstermesi ve seyahat kısıtlaması ile beraber konaklama işletmeciliğinin büyük sekteye uğradı. Ancak otelde konaklayan misafirlerin de güvenle kalabilecekleri bir ortam oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve hijyen konusuna özellikle dikkat ediyoruz.”

Farklı bir yöntem kullanıyoruz

Hüseyin Aslan, “misafirlerimizin memnuniyeti ve kendilerini güvende hissetmeleri bizim her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Sürdürülebilir hijyen yönetimi, artık otel işletmeleri açısından standart bir uygulamadır ve misafirlerin bulundukları yerde kendilerini iyi hissetmeleri işletmenin imajını yansıtır. Virüsün Türkiye’de ortaya çıktığı ilk günden beri dezenfeksiyon çalışmalarımızı belirlenen aralıklarla düzenli bir şekilde sürdürüyoruz, ancak bu kez farklı bir yöntem kullandık.

Biz daha önce özellikle bakteri öldürmede etkili deterjanlar ve mutlaka sirke de kullanarak temizlik işlemi yapıyorduk. Şimdi ise uyguladığımız buhar yöntemiyle, bütün yüzeyi kaplama, daha uzun süre temizlik ve dezenfeksiyon yapmayı sağlıyoruz. Bildiğiniz üzere buhar yüksek sıcaklıktan ötürü küf, mantar ve bakterileri öldürüp, her yere ulaşıp derin bir temizlik sağlayıp virüs tehdidini ortadan kaldırıyor ve buharı aklınıza gelebilecek her alana uygulayabiliyoruz, bu yüzden tercih sebebimiz oldu” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.