Real Konak Hotel'den çalışanlarına Koronavirüs eğitimi

Real Konak Hotel'de bu önlemler doğrultusunda çalışanlarına “Corona Virüs ( Covid-19) Enfeksiyonlarına Yaklaşım” konulu bilinçlendirme eğitimi düzenlendi.

30/03/2020 18:44
Real Konak Hotel'den çalışanlarına Koronavirüs eğitimi

Tüm dünyada kırmızı alarm verdiren ölümcül coronavirus salgını, konaklama tesislerinde de geniş önlemlerin alınmasına neden oldu. Real Konak Hotel'de bu önlemler doğrultusunda çalışanlarına “Corona Virüs ( Covid-19) Enfeksiyonlarına Yaklaşım” konulu bilinçlendirme eğitimi düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan alınan tedbirler doğrultusunda Çin’de başlayıp dünyanın birçok ülkesine yayılan Corona Virüs (Covid-19) hakkında otel çalışanları bilgilendiriliyor.

Real Konak Hotel'de düzenlenen eğitim toplantısında; “Coronavirüs nedir? tarihçesi, virüsün güncel durumu, Corona Virüs’e yönelik yapılan değerlendirmeler, Corona Virüs bulaşma ve korunma yolları nelerdir, belirtileri ve virüsün dünya genelindeki ülkelerde son durumu ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Otel Genel Müdürü Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, "Çalışanlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir şekilde çalışmalarını devam ettirebilmeleri için Corona Virüsü ile ilgili alınması gereken önlemler anlatıldı.

Bizim için hem çalışanlarımızın sağlığı hem de gelen misafirlerin gönül rahatlığı ile konaklayabilmeleri çok önemli, bölgede sektördeki diğer işletmelerinde duruma aynı hassasiyetle yaklaşması gerektiğini düşünüyorum.

Bu virüs hepimizin de bildiği üzere hızla yayılıyor ve alınabilecek bütün önlemler alınmalı, bizdeki bütün bu önlemler ve eğitimler düzenli bir şekilde devam edecektir" dedi. 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.