Ramazan’ın neşesi Güral Sapanca’da yaşanıyor...

Muhteşem doğası eşsiz lezzetleri ve spa olanaklarıyla hayalleri süsleyen tatil adresi olan Güral Sapanca Wellness & Convention, Ramazan’da da unutulmaz bir tatil sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Ramazan’ın neşesi Güral Sapanca’da yaşanıyor...

Güral Sapanca, iftar, sahur ve akşam yemeği menüleri, fasıl dinletileri ve Ramazan ayına özel kampanyasıyla ilgi çekiyor. 

Muhteşem doğası eşsiz lezzetleri ve spa olanaklarıyla hayalleri süsleyen bir tatil adresi olan Güral Sapanca Wellness & Convention, Ramazan’da da unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor. Ramazan ayı oruç tutanlar için Güral Sapanca’da sahur ve iftar saatleri için hazırlanmış enfes lezzetlerle dolu eşsiz sofralarda geçiyor. Üstelik Ramazan sofralarına, canlı fasıl eşlik ediyor. Misafirler, gündüz saatlerinde yemyeşil doğadan enerji toplar ve gönüllerince dinlenirken, iftar sonrasında da Aliva SPA’nın olanaklarından yararlanabiliyor. 

Ramazan’da avantajlı kampanyalar

20 Temmuz – 17 Ağustos 2012 tarihlerinde Güral Sapanca’da konaklamak isteyen misafirler sadece hafta içi geçerli olan 3 Gece Kal 2 Gece Öde kampanyasından ya da tüm haftayı kapsayan 4 Gece Kal 3 Gece Öde kampanyasından yararlanabiliyorlar.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.